Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром
Исследование структурно-механических свойств рыбного фарша с кальмаром Research of structural and mechanical properties of fish stuffing with add of squid meat |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. Козлова, С. Л. Козлова, С. Л. Kozlova, S. Лебська, Т. К. Лебская, Т. К. Lebska, T. |
|
Subject |
структурно-механічні властивості рибного фаршу
структурно-механические свойства рыбного фарша structural and mechanical properties of fish meat пенетраця індентор консистенція фаршу диференціальні рівняння руху індентора пенетрация индентор консистенция фарша дифференциальные уравнения движения индентора penetrations indentor minced consistency differential equations of motion of the indenter |
|
Description |
Вивчено зміни структурно-механічних властивостей фаршу з товстолобика при додаванні до нього м’яса кальмара. Наведено результати експериментальних досліджень щодо глибини занурення індентора у фарш. Доведено вплив білків м’яса кальмара на структурно-механічні властивості комбінованого фаршу з гідробіонтів, залежність консистенції фаршу від відносної сили пенетрації.
Изучены изменения структурно-механических свойств фарша из толстолобика при добавлении к нему мяса кальмара. Представлены результаты экспериментальных исследований относительно глубины погружения индентора в фарш. Доказано влияние белков мяса кальмара на структурно-механические свойства комбинированного фарша из гидробионтов, зависимость консистенции фарша от относительной силы пенетрации. The article researches the changes of structural and mechanical properties of stuffing from silver carp with addition of squid meat. There have been presented the results of research of indenter immersion depth in the stuffing. There have been proved the influence of squid meat proteins on structural and mechanical properties of combined stuffing from hydrocoles, dependence of stuffing consistency on the relative penetration power. |
|
Date |
2012-04-18T08:27:18Z
2012-04-18T08:27:18Z 2010 |
|
Identifier |
Лебська, Т. К. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром / Т. К. Лебська, О. А. Коваль, С. Л. Козлова // Товари і ринки. — 2010. — № 2. — С. 112–117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/917 |
|
Language |
other
|
|