Запис Детальніше

Підвищення безпеки роботи підприємств м'ясо-молочної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення безпеки роботи підприємств м'ясо-молочної промисловості
Повышение безопасности работы предприятий мясо-молочной промышленности
Futhering safety companies of meat and dairy industry
 
Creator Слободян, О. П.
Слободян, О. П.
Slobodyan, O.
Заєць, В. А.
Заец, В. А.
Zaets, V.
Нещадим, Л. П.
Нещадим, Л. П.
Neshchadim, L.
Авдієнко, С. О.
Авдиенко, С. А.
Avdienko, S.
 
Subject підприємства м’ясної та молочної промисловості
хімічно небезпечний об’єкт
аміачні холодильні установки
надзвичайна ситуація
предприятия мясной и молочной промышленности
химически опасный объект
аммиачные холодильные установки
чрезвычайные ситуации
companies of meat and dairy industry
chemically hazardous objects
ammonia refrigerating systems
emergency situations
 
Description Підприємства м’ясної та молочної галузі є хімічно небезпечними об’єктами, оскільки оснащені аміачними холодильними установками. Джерелами потенційної небезпеки цих підприємств також є газове господарство, автозаправні станції, склади кисневих і пропан-бутанових балонів, цех сушіння молочної сировини. Тому на підприємствах м'ясо-молочної галузі повинні бути розроблені «Правила улаштування, експлуатації та технічного обслуговування систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення» згідно Наказу Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 15.05.2006 р № 288.
Предприятия мясной и молочной промышленности являются химически опасными объектами, поскольку оснащены аммиачными холодильными установками. Поэтому на предприятиях м'ясо-молочной промышленности должны быть разработаны «Правила устройства, эксплуатации и технического обслуживания систем раннего обнаружения чрезвычайных ситуаций и оповещение людей в случае их возникновения» согласно Приказу Министерства Украины по вопросам чрезвычайных ситуций и по делам защиты населения от последствий Чернобыльской катастрофы от 15.05.2006 г. № 288.
Annotation. Companies of meat and dairy industry are chemically hazardous objects because they are equipped with ammonia refrigerating systems. The sources of such companies’ potential danger are also: gas facilities, gas stations, storages of oxygen and propane-butane containers, shops for draying milk raw.
That is why companies of meat-dairy industry should develop “Regulations for arrangement, operation and maintenance of the systems for early detection of emergency situations and alert of people in case they appear” according to the Order of the Ministry of Ukraine for Emergency Situations and on Affairs of Protecting Population from the consequence of Chernobyl Catastrophe № 228, dated 15.05.2006.
 
Date 2012-04-19T08:14:55Z
2012-04-19T08:14:55Z
2012
 
Identifier Слободян, О. П. Підвищення безпеки роботи підприємств м'ясо-молочної промисловості / О. П. Слободян, В. А. Заєць, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/924
 
Language other