Запис Детальніше

Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів
Аналитические исследования и моделирование резания пищевых продуктов
Analytical studies and simulation of food cutting
 
Creator Гуць, В. С.
Гуц, В. С.
Guts, V.
Губеня, О. О.
Губеня, А. О.
Hubenia, O.
Коваль, О. О.
Коваль, А. А.
Koval, O.
 
Subject Різання, величина зусилля різання, консистенція продукту.
Резание, величина усилия резания, консистенция продукта.
Сutting, cutting the value of effort, consistency of product.
 
Description Процес різання розглядається як рух леза в шарі продукту. Показано вплив на зусилля різання сил тертя і адгезії. Отримання управління та розроблена методика випробувані при визначенні зусилля різання хліба. Експериментально підтверджена адеквавтность запропонованих математичних моделей. Застосування результатів теоретичних і експериментальних досліджень позволот оптимізувати процес різання і використовувати величину зусилля різання як характеристику консистенції продукту.
Процесс резания рассматривается как движение лезвия в слое продукта. Показано влияние на усилие резания сил трения и адгезии. Получение управления и разработанная методика опробованы при определении усилия резания хлеба. Экспериментально подтверджена адеквавтность предложенных математических моделей. Применение результатов теоретических и эксперементальных исследований позволот оптимизировать процесс резания и использовать величину усилия резания как характеристику консистенции продукта.
The cutting process can be described as a blade motion in a product layer. The influence of the adhesion and friction force on the cutting force valuts has been evaluated. The values of bread cutting force have derived. The experimental data suggested correspondence of the mathematical model. The application of the theoretical and experimental assays allow optimize a cutting process and use the cutting force value as a measure of product consistency.
 
Date 2012-04-23T12:47:50Z
2012-04-23T12:47:50Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/964
 
Language other