Запис Детальніше

Підсекція технології оліє жирової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підсекція технології оліє жирової промисловості
Подсекция технологии масложировой промышленности
Subsection of oil and fat technology
 
Creator Манк, В.В.
Манк, В.В.
Mank, V.
 
Subject Наукова конференція, нові енерго- та ресурсоощадні технології, фізико-хімічні дослідження, оліє жирова сировина, білкові ізоляти, фосфоліпіди
Научная конференция, новые энерго- и ресурсосберегающие технологии, физико-химические исследованияы, масложировое сырье, белковые изоляты, фосфолипиды
scientific conference, news energy – and resource saving technologies, physic-chemical investigation, oil and fat raw materials, protein isolates, phospholipids
 
Description 2 -3 квітня 2012 р. в НУХТ, м. Київ, відбулася 78 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, присвячена розгляду наукових здобутків молоді, які направлені на вирішення проблем якісного харчування людства у ХХІ столітті. У роботі конференції прийняли участь представники наукової спільноти різних регіонів України та Молдавії.
У засіданнях підсекції технології оліє жирової промисловості було заслухано 23 доповіді молодих учених Національного університету харчових технологій, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Технічного університету Молдови. Розглянуто сучасні проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій виробництва оліє жирових продуктів на основі проведення фізико-хімічних досліджень окремих технологічних процесів очищення оліє жирової сировини та виділення з неї корисних компонентів – рослинних білкових ізолятів, фосфоліпідів, антиоксидантів. Велику увагу приділено використанню комп’ютерних програм для автоматизації технологічних розрахунків виробництва харчових продуктів на основі жирів.
2 – 3 апреля 2012 г. в Национальном университете пищевых технологий , г. Киев, состоялася 78 Международная научная конференция молодых ученых , аспирантов и студентов, которая посвящена рассмотрению научных достижений молодежи, которые направлены на решения проблем качественного питания человечества в ХХІ столетии. В работе конференции приняли участие представители научной общественности разных регионов Украины и Молдавии.
В заседаниях подсекции технологии масложировой промышленности было заслушано 23 доклада молодых ученых Национального университета пищевых технологий, Национального технического университета « Харьковский политехнический институт», Национального университета биоресурсов и природопользования, Технического университета Молдавии. Рассмотрены современные проблемы усовершенствования существующих и создания новых энерго- и ресурсосберегающих технологий производства масложировых продуктов на основе проведения физико-химических исследований отдельных технологических процессов очистки масложирового сырья и выделения с него полезных компонентов – растительных белковых изолятов, фосфолипидов, антиоксидантов. Большое внимание в докладах приделяется использованию компютерных программ для автоматизации технологических расчетов производства пищевых продуктов на основе жиров.
78th International scientific conference of young scientist, postgraduate students and students was held in National University of Food Technology (Kiyv) 2-3 April 2012. The conference was devoted to scientific achievements of youth that are aimed to decision of human nutrition problem in XXI century. The representatives of scientists from different region of Ukraine and Moldova have taken part in the conference.
23 reports of young scientist of National University of Food Technology, National engineering University “Kharkiv polytechnical institute”, National University of life and enviromental sciences of Ukraine, Technological University of Moldova. Modern problems of improvement of existing and creation of new energy- and recourse saving technology of oil and fat production were observed on the basis of physic and chemical researches of individual technological processes of cleaning of fat and oil raw materials and extraction of useful components such as protein isolate, phospholipids, antioxidant. A great attention was paied heed to using of computer programs for automation of technological calculation of food products production on the fat basis.
 
Date 2012-04-23T13:04:32Z
2012-04-23T13:04:32Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/966
 
Language other