Запис Детальніше

Санітарногігієнічний контроль виробництв. Конспект лекцій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Санітарногігієнічний контроль виробництв. Конспект лекцій
Sanitorno-hygienic control plants. Lecture's notes
Санитарно-гигиенический контроль производств. Конспект лекций
 
Creator Грегірчак, Н. М.
Gregirchak, N.
Грегирчак, Н. Н.
 
Subject санітарія
sanitation
санитария
гігієна
санітарнопоказові мікроорганізми
харчові виробництва
hygiene
sanitation and exemplary microorganisms
food production
гигиена
санитарно-показательные микроорганизмы
пищевые производства
 
Description У конспекті висвітлено питання організації санітарії і гігієни харчових продуктів, спираючись на правові акти України та Європейського співтовариства. Дана характеристика санітарно-показових мікроорганізмів, які визначають санітарно-гігієнічний стан харчових виробництв. Розглянуті особливості санітарно-гігієнічних вимог до сировини, виробничого процесу, готової продукції, допоміжних ланок у харчових виробництвах. In Synthetic abstract highlights the issue of sanitation and food hygiene, based on legal acts of Ukraine and the European Community. The characteristic sanitary indicative bacteria, which determine the hygienic status of food production. Features of sanitary requirements for raw materials, production process, finished goods, auxiliary links in the food industry.
 
Date 2012-04-26T10:57:22Z
2012-04-26T10:57:22Z
2011
 
Type Book chapter
 
Identifier Грегірчак, Н. М. Санітарно-гігієнічний контроль виробництв: Конспект лекцій з дисципліни «Мікробіологія і санітарно-гігієнічний контроль виробництв» для студ. напр. 051401 «Біотехнологія» ден. та заоч. форм навч. – К.: НУХТ, 2011. – 175с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/999
 
Language uk_UK