Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінів
Определение структурно-механических свойств для теста маффинов Determination of structural and mechanical properties of dough muffin |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Ковалевська, Є. І. Лазоренко, Н. П. Дорохович, А. М. Ковалевская, Е. И. Лазоренко, Н. П. Dorohovich, A. Kovalevska, E. Lazorenko, N. |
|
Subject |
маффін
пребіотик лактулоза реологічні властивості тіста маффин пребиотик лактулоза реологические свойства теста maffin prebiotic lactulose rheological properties of dough |
|
Description |
Досліджено структурно-механічні властивості маффінів і а основі цукру білого, встановлено втне цукрозаиінників фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості маффінів. На¬ведено основні реологічні показники тістових мас маффінів.
Исследованы структурно-механические свойства маффинов и а основе белого сахара, установлено режет цукрозаиинникив фруктозы и пребиотика лактулозы на структурно-механические свойства маффинов. Наведено основныереологические показатели тестовых масс маффинов. Investigational structurally mechanical properties of maffin on the basis of sugar white, influence of sweeteners fructose is set and prebiotika laktulozi on structurally mechanical properties of maffiniv. The basic reologichni indexes oftistovikh the masses of maffiniv are resulted. |
|
Date |
2012-04-26T12:59:28Z
2012-04-26T12:59:28Z 2012 |
|
Identifier |
Дорохович, A. M. Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінів / A. M. Дорохович, Є. І. Ковалевська, Н. П. Лазоренко // Наукові праці. – 2012. – Т. 1. - Вип. 40. – С. 156-160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1012 |
|
Language |
other
|
|