Запис Детальніше

Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінів
Определение структурно-механических свойств для теста маффинов
Determination of structural and mechanical properties of dough muffin
 
Creator Дорохович, А. М.
Ковалевська, Є. І.
Лазоренко, Н. П.
Дорохович, А. М.
Ковалевская, Е. И.
Лазоренко, Н. П.
Dorohovich, A.
Kovalevska, E.
Lazorenko, N.
 
Subject маффін
пребіотик лактулоза
реологічні властивості тіста
маффин
пребиотик лактулоза
реологические свойства теста
maffin
prebiotic lactulose
rheological properties of dough
 
Description Досліджено структурно-механічні властивості маффінів і а основі цукру білого, встановлено втне цукрозаиінників фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості маффінів. На¬ведено основні реологічні показники тістових мас маффінів.
Исследованы структурно-механические свойства маффинов и а основе белого сахара, установлено режет цукрозаиинникив фруктозы и пребиотика лактулозы на структурно-механические свойства маффинов. Наведено основныереологические показатели тестовых масс маффинов.
Investigational structurally mechanical properties of maffin on the basis of sugar white, influence of sweeteners fructose is set and prebiotika laktulozi on structurally mechanical properties of maffiniv. The basic reologichni indexes oftistovikh the masses of maffiniv are resulted.
 
Date 2012-04-26T12:59:28Z
2012-04-26T12:59:28Z
2012
 
Identifier Дорохович, A. M. Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінів / A. M. Дорохович, Є. І. Ковалевська, Н. П. Лазоренко // Наукові праці. – 2012. – Т. 1. - Вип. 40. – С. 156-160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1012
 
Language other