Дослідження реологічних властивостей заварних кремів на основі сухих сумішей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження реологічних властивостей заварних кремів на основі сухих сумішей
Исследование реологических свойств заварных кремов на основе сухих смесей The study of the rheological properties of custard-based dry mixes |
|
Creator |
Яценко, В. Н.
Кобилінська, О. В. Ковалевская, Є. И. Яценко, В. М. Кобылинская, Е. В. Ковалевская, Е. И. Yatsenko, V. Kobilinska, O. Kovalevska, E. |
|
Subject |
заварний крем
заварной крем custard суха суміш консистенція реологічні властивості в'язкість напруга зсуву структура технологічні процеси сухая смесь консистенция реологические свойства вязкость напряжение сдвига качество структура технологические процессы dry mix texture rheology viscosity shear stress quality structure and processes |
|
Description |
Дослідження реологічних властивостей дослідних зразків проводили нанапівавтоматизованих вискозиметре типа "Реотест -2". Результати представленів графічній інтерпретації. Встановлено, що досліджувані зразки зава ¬ рних креміввідносяться до структурованих твердоподобним, в'язкопластичних системам.Реологічні властивості готових кремів залежать від сировинного складу сухихсумішей, і найбільшою мірою обумовлені властивостями і характе ¬ тикамиосновного структурообразующего компонента
Исследования реологических свойств опытных образцов проводили на полуавтоматизированном вискозиметре типа "Реотест -2". Результаты представлены в графической интерпретации. Установлено, что исследуемые образцы зава¬рных кремов относятся к структурированным твердоподобным, вязкопластичным системам. Реологические свойства готовых кремов зависят от сырьевого состава сухих смесей, и в наибольшей степени обусловлены свойствами и характеристиками основного структурообразующего компонента. All investigation are made on autiomatic viscosimeter Reotest - 2. Results are presents as graphics. It is determined that rheological properties depend on components of dry mixes and they depend even more on properties and characteristics of basic structure-form ingredient. |
|
Contributor |
якість
|
|
Date |
2012-04-26T13:17:06Z
2012-04-26T13:17:06Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1014
|
|
Language |
other
|
|