Запис Детальніше

Дослідження реологічних властивостей заварних кремів на основі сухих сумішей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження реологічних властивостей заварних кремів на основі сухих сумішей
Исследование реологических свойств заварных кремов на основе сухих смесей
The study of the rheological properties of custard-based dry mixes
 
Creator Яценко, В. Н.
Кобилінська, О. В.
Ковалевская, Є. И.
Яценко, В. М.
Кобылинская, Е. В.
Ковалевская, Е. И.
Yatsenko, V.
Kobilinska, O.
Kovalevska, E.
 
Subject заварний крем
заварной крем
custard
суха суміш
консистенція
реологічні властивості
в'язкість
напруга зсуву
структура
технологічні процеси
сухая смесь
консистенция
реологические свойства
вязкость
напряжение сдвига
качество
структура
технологические процессы
dry mix
texture
rheology
viscosity
shear stress
quality
structure and processes
 
Description Дослідження реологічних властивостей дослідних зразків проводили нанапівавтоматизованих вискозиметре типа "Реотест -2". Результати представленів графічній інтерпретації. Встановлено, що досліджувані зразки зава ¬ рних креміввідносяться до структурованих твердоподобним, в'язкопластичних системам.Реологічні властивості готових кремів залежать від сировинного складу сухихсумішей, і найбільшою мірою обумовлені властивостями і характе ¬ тикамиосновного структурообразующего компонента
Исследования реологических свойств опытных образцов проводили на полуавтоматизированном вискозиметре типа "Реотест -2". Результаты представлены в графической интерпретации. Установлено, что исследуемые образцы зава¬рных кремов относятся к структурированным твердоподобным, вязкопластичным системам. Реологические свойства готовых кремов зависят от сырьевого состава сухих смесей, и в наибольшей степени обусловлены свойствами и характеристиками основного структурообразующего компонента.
All investigation are made on autiomatic viscosimeter Reotest - 2. Results are presents as graphics. It is determined that rheological properties depend on components of dry mixes and they depend even more on properties and characteristics of basic structure-form ingredient.
 
Contributor якість
 
Date 2012-04-26T13:17:06Z
2012-04-26T13:17:06Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1014
 
Language other