Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста из камеді гуару і кстантану

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста из камеді гуару і кстантану
Исследование структурно-механических свойств безбелкового теста из камеди гуару и ксантана
Study of the structural and mechanical properties BEZBILKOVOHO dough with gum HUARU and KSANTANU
 
Creator Грищенко, A. M.
Удворгелі, Л. І.
Михонік, Л. А.
Ковлевська, Є. І.
Грищенко, А. М.
Удворегли, Л. И.
Михоник, Л. А.
Ковалевска, Е. И
Grishchenko, A.
Udvoregli, L.
Mihonik, L.
Kovalevska, E.
 
Subject безБілкове тісто, камеді, реологічні властивості
Безбелковое тесто, камеди, реологические свойства
Вezbilkove dough, to kamedi, reolo-gichn. Property
 
Description Досліджено реологічні властивості безбілкового тіста. Встановлено вплив камедей гуару і ксантану на в'язкість тіста з крохмалю, що не містить клейковини, та його властивості. Доведено синергічну взаємодію камедей.
Исследованы реологические свойства безбелкового теста. Установлено влияниекамедей гуара и ксантана на вязкость теста из крахмала, не содержит клейковины,и его свойства. Доказано синергическое взаимодействие камедей.
Investigated the rheological properties of dough bezbilkovoho. The influence of xanthan gum gums and gum on the viscosity of starch dough that does not contain gluten, and its properties. Proved synergistic interaction gums.
 
Date 2012-04-26T14:01:32Z
2012-04-26T14:01:32Z
2012-04-26
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1015
 
Language other