Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста из камеді гуару і кстантану
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста из камеді гуару і кстантану
Исследование структурно-механических свойств безбелкового теста из камеди гуару и ксантана Study of the structural and mechanical properties BEZBILKOVOHO dough with gum HUARU and KSANTANU |
|
Creator |
Грищенко, A. M.
Удворгелі, Л. І. Михонік, Л. А. Ковлевська, Є. І. Грищенко, А. М. Удворегли, Л. И. Михоник, Л. А. Ковалевска, Е. И Grishchenko, A. Udvoregli, L. Mihonik, L. Kovalevska, E. |
|
Subject |
безБілкове тісто, камеді, реологічні властивості
Безбелковое тесто, камеди, реологические свойства Вezbilkove dough, to kamedi, reolo-gichn. Property |
|
Description |
Досліджено реологічні властивості безбілкового тіста. Встановлено вплив камедей гуару і ксантану на в'язкість тіста з крохмалю, що не містить клейковини, та його властивості. Доведено синергічну взаємодію камедей.
Исследованы реологические свойства безбелкового теста. Установлено влияниекамедей гуара и ксантана на вязкость теста из крахмала, не содержит клейковины,и его свойства. Доказано синергическое взаимодействие камедей. Investigated the rheological properties of dough bezbilkovoho. The influence of xanthan gum gums and gum on the viscosity of starch dough that does not contain gluten, and its properties. Proved synergistic interaction gums. |
|
Date |
2012-04-26T14:01:32Z
2012-04-26T14:01:32Z 2012-04-26 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1015
|
|
Language |
other
|
|