Визначення реологічних характеристик сметанних десертів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення реологічних характеристик сметанних десертів
Определение реологических характеристик сметанных десертов Determination of rheological characteristics cream desserts |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Гуць, В. С. Guts, V. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Касьянова, Н. О. Касьянова, Н. А. Kasyanova, N. |
|
Subject |
стабілізатори структури
молочні продукти реологія ефективна в’язкість стабилизаторы структуры молочные продукты реология эффективная вязкость stabilizers of structure dairy products rheological characteristic effective viscosity |
|
Description |
Запропоновано класифікацію молочних диспер¬сних систем, реологічні рівняння для моделювання кон¬систенції і прилади її вимірювання. Досліджено вплив желатину, карагенану, пектину та ксантанової камеді на реологічні характеристики сметан¬них десертів безпосередньо при виготовленні в діа¬пазоні температур 20...60 °С та після 6...12 год. структурування.
Предложена классификация молочных дисперсных систем, реологические уравнения для моделирования консистенции и приборы для её измерения. Исследовано влияние желатина, каррагинан, пектина и ксантановая камеди на реологические характеристики сметанных десертов непосредственно при изготовлении в диапазоне температур 20 ... 60 ° С и после 6 ... 12 час. структурирование. The classification dairy disperser of systems, rheological of model for modeling a consistence and devices for of measurement is offered. The influence gelatin, garrageenan, pectin and xantan gum on of the rheological characteristic sour cream of desserts is direct at preparation in a range of temperatures 20...60°C and after 6-12 hours. |
|
Date |
2012-04-28T07:52:07Z
2012-04-28T07:52:07Z 2012 |
|
Identifier |
Гуць В. С. Визначення реологічних характеристик сметанних десертів / В. С. Гуць, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Наукові праці НУХТ. - 2012. - № 16. - С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1032 |
|
Language |
other
|
|