Методика визначення консистенції м’яса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика визначення консистенції м’яса
Методика определения консистенции мяса Methods of determining the consistency of meat |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Гуць, В. С. Guts, V. Коваль, О. А. Коваль, О. А. Koval, O. |
|
Subject |
Консистенція м’яса, реологічні характеристики, модель деформування в’язко-пружної системи.
Консистенция мяса, реологические характеристики, модель деформирования вязко-упругой системы. Тexture of meat, a model of deformation of viscoelastic systems. |
|
Description |
Запропоновано методику визначення кон¬систенції м'яса. В основу її покладено матема¬тичну модель деформування в'язко-пружної сис¬теми за різних умов навантаження. М'ясо дефор¬мується спеціальним приладом, який автоматич¬но фіксує кінетику деформування, включаючи релаксацію напруги.
Предложена методика определения консистенции мяса. В основу ее положены математическая модель деформирования вязко-упругой системы при различных режимах нагрузки. Мясо деформируется специальным прибором, который автоматически фиксирует кинетику деформирования, включая релаксацию напряжений. Authors offer a technique of definition of a consistence of meat. The mathematical model of deformation of viscoelastic system is put in a basis of it under different conditions of loading. Deformation of meat occurs the special device which automatically fixes kinetics deformations, including a relaxation of a pressure.. |
|
Date |
2012-04-28T07:56:13Z
2012-04-28T07:56:13Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1034
|
|
Language |
other
|
|