Запис Детальніше

Методика визначення консистенції м’яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика визначення консистенції м’яса
Методика определения консистенции мяса
Methods of determining the consistency of meat
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
 
Subject Консистенція м’яса, реологічні характеристики, модель деформування в’язко-пружної системи.
Консистенция мяса, реологические характеристики, модель деформирования вязко-упругой системы.
Тexture of meat, a model of deformation of viscoelastic systems.
 
Description Запропоновано методику визначення кон¬систенції м'яса. В основу її покладено матема¬тичну модель деформування в'язко-пружної сис¬теми за різних умов навантаження. М'ясо дефор¬мується спеціальним приладом, який автоматич¬но фіксує кінетику деформування, включаючи релаксацію напруги.
Предложена методика определения консистенции мяса. В основу ее положены математическая модель деформирования вязко-упругой системы при различных режимах нагрузки. Мясо деформируется специальным прибором, который автоматически фиксирует кинетику деформирования, включая релаксацию напряжений.
Authors offer a technique of definition of a consistence of meat. The mathematical model of deformation of viscoelastic system is put in a basis of it under different conditions of loading. Deformation of meat occurs the special device which automatically fixes kinetics deformations, including a relaxation of a pressure..
 
Date 2012-04-28T07:56:13Z
2012-04-28T07:56:13Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1034
 
Language other