Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчання
Методические указания к выполнению квалификационной магистерской работы по специальности 8.091722 "Технология пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения" для студентов дневной формы обучения
Guidelines for qualification of master's thesis on the specialty 8.091722 "Technology of food health and prophylactic purposes" for full-time students
 
Creator Simakhina, G.
Frolova, N.
Naumenko, N.
Сімахіна, Г. О.
Фролова, Н. Е.
Науменко, Н. В.
Фролова, Н. Э.
Симахина, Г. А.
Науменко, Н. В.
 
Subject вища освіта
кваліфікаційний рівень
оздоровчі продукти
інноваційні технології
высшее образование
higher Education
квалификационный уровень
qualification
оздоровительные продукты
wellness products
инновационные технологии
innovative technologies
 
Description Кваліфікаційна магістерська робота є логічним завершенням навчання у вищому навчальному закладі і демонструє ступінь оволодіння нормативною програмою відповідного освітнього рівня. Вона є самостійним науковим дослідженням, яке повинно визначати певні напрям, шляхи, стратегію і тактику реалізації важливих для народу України проблем. Для магістрів спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення” такою проблемою є реалізація концепції оздоровчого харчування.
Квалификационная магистерская работа является логическим завершением обучения в высшем учебном заведении и демонстрирует степень овладения нормативной программой соответствующего образовательного уровня. Она является самостоятельным научным исследованием, которое должно определять определенные направление, пути, стратегию и тактику реализации важных для народа Украины проблем. Для магистров специальности 8.091722 "Технология пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения" такой проблемой является реализация концепции оздоровительного питания.
Qualification Master is a logical completion of study in higher education and demonstrates the degree of regulatory capture program appropriate educational level. It is an independent research which should define certain direction, path, strategy and tactics of the important issues for the people of Ukraine. For masters in 8.091722 "Technology of food health and preventive purpose" this problem is to implement the concept of health food.
 
Date 2012-05-04T06:52:46Z
2012-05-04T06:52:46Z
2008
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи зі спеціальності 8.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" для студентів денної форми навчання /Укл.: Г. О. Сімахіна, А. І. Українець, Н. Е. Фролова, О. М. Корихалова, Н. В. Науменко – К.: НУХТ, 2008. – 80 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045
 
Language uk_UK