Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчання
Методические указания к выполнению квалификационной магистерской работы по специальности 8.091722 "Технология пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения" для студентов дневной формы обучения Guidelines for qualification of master's thesis on the specialty 8.091722 "Technology of food health and prophylactic purposes" for full-time students |
|
Creator |
Simakhina, G.
Frolova, N. Naumenko, N. Сімахіна, Г. О. Фролова, Н. Е. Науменко, Н. В. Фролова, Н. Э. Симахина, Г. А. Науменко, Н. В. |
|
Subject |
вища освіта
кваліфікаційний рівень оздоровчі продукти інноваційні технології высшее образование higher Education квалификационный уровень qualification оздоровительные продукты wellness products инновационные технологии innovative technologies |
|
Description |
Кваліфікаційна магістерська робота є логічним завершенням навчання у вищому навчальному закладі і демонструє ступінь оволодіння нормативною програмою відповідного освітнього рівня. Вона є самостійним науковим дослідженням, яке повинно визначати певні напрям, шляхи, стратегію і тактику реалізації важливих для народу України проблем. Для магістрів спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення” такою проблемою є реалізація концепції оздоровчого харчування.
Квалификационная магистерская работа является логическим завершением обучения в высшем учебном заведении и демонстрирует степень овладения нормативной программой соответствующего образовательного уровня. Она является самостоятельным научным исследованием, которое должно определять определенные направление, пути, стратегию и тактику реализации важных для народа Украины проблем. Для магистров специальности 8.091722 "Технология пищевых продуктов оздоровительного и профилактического назначения" такой проблемой является реализация концепции оздоровительного питания. Qualification Master is a logical completion of study in higher education and demonstrates the degree of regulatory capture program appropriate educational level. It is an independent research which should define certain direction, path, strategy and tactics of the important issues for the people of Ukraine. For masters in 8.091722 "Technology of food health and preventive purpose" this problem is to implement the concept of health food. |
|
Date |
2012-05-04T06:52:46Z
2012-05-04T06:52:46Z 2008 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Методичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи зі спеціальності 8.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та
профілактичного призначення" для студентів денної форми навчання /Укл.: Г. О. Сімахіна, А. І. Українець, Н. Е. Фролова, О. М. Корихалова, Н. В. Науменко – К.: НУХТ, 2008. – 80 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045 |
|
Language |
uk_UK
|
|