Запис Детальніше

Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів
Экспериментально-аналитический метод определения адгезии пищевых продуктов
Experimental-analytical method for determining adhesion food
 
Creator Гуць, В. С.
Коваль, О. А.
Гуць, В. С.
Коваль, О. А.
Guts, V.
Koval, O.
 
Subject адгезія
моделювання міцності адгезії
дослідження адгезії
адгезия
моделирование прочности адгезии
исследование адгезии
adhesion
modeling of durability of adhesion
research of adhesion
 
Description В роботі розглядається експериментально-аналітичний метод визначення міцності адгезії. В основу його покладено математичні моделі, які описують рух матеріальної системи. Метод досліджень враховує сили опору повітря і сили адгезії. Достовірність результатів досліджень підтверджена експериментально. Визначена міцність адгезії м'яса.
В работе рассматривается экспериментально-аналитический метод определения прочности адгезии. В основу его положено математические модели, описывающие движение материальной системы. Метод исследований учитывает силы сопротивления воздуха и силы адгезии. Достоверность результатов исследований подтверждена экспериментально. Определена прочность адгезии мяса.
The experimental-analytical method, of definition of durability of adhesion іs offered. It is based on the mathematical models describing movement of material system. The method of researches takes into account forces of resistance of air and force of adhesion. Results of researches validified experimentally. Durability of adhesion of meat is determined.
 
Date 2012-05-30T08:24:55Z
2012-05-30T08:24:55Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Гуць, В. С. Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Наукові праці НУХТ. - 2006.- №18. - С. 76 - 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1100
 
Language other