Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів
Экспериментально-аналитический метод определения адгезии пищевых продуктов Experimental-analytical method for determining adhesion food |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Коваль, О. А. Гуць, В. С. Коваль, О. А. Guts, V. Koval, O. |
|
Subject |
адгезія
моделювання міцності адгезії дослідження адгезії адгезия моделирование прочности адгезии исследование адгезии adhesion modeling of durability of adhesion research of adhesion |
|
Description |
В роботі розглядається експериментально-аналітичний метод визначення міцності адгезії. В основу його покладено математичні моделі, які описують рух матеріальної системи. Метод досліджень враховує сили опору повітря і сили адгезії. Достовірність результатів досліджень підтверджена експериментально. Визначена міцність адгезії м'яса.
В работе рассматривается экспериментально-аналитический метод определения прочности адгезии. В основу его положено математические модели, описывающие движение материальной системы. Метод исследований учитывает силы сопротивления воздуха и силы адгезии. Достоверность результатов исследований подтверждена экспериментально. Определена прочность адгезии мяса. The experimental-analytical method, of definition of durability of adhesion іs offered. It is based on the mathematical models describing movement of material system. The method of researches takes into account forces of resistance of air and force of adhesion. Results of researches validified experimentally. Durability of adhesion of meat is determined. |
|
Date |
2012-05-30T08:24:55Z
2012-05-30T08:24:55Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гуць, В. С. Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Наукові праці НУХТ. - 2006.- №18. - С. 76 - 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1100 |
|
Language |
other
|
|