Запис Детальніше

Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса
Сферическая фильтрация при мокром солении мяса
Spherical filtering wet salting meat
 
Creator Гуць, В. С.
Коваль, О. А.
Гуць, В. С.
Коваль, О. А.
Guts, V.
Koval, O.
 
Subject соління м’яса
сферична фільтрація
математичне моделювання соління
соления мяса
сферическая фильтрация
математическое моделирование соления
salting meat
spherical filtering
mathematical modeling of pickles
 
Description Запропоновано методику отримання і наведено математичні моделі фільтраційного насичення м'яса розсолом. Виконано їх аналіз з використанням методів комп'ютерної символьної математики за умов постійного коефіцієнта фільтрації та змінного за лінійним та нелінійним законами.
Предложена методика получения и представлены математические модели фильтрационного насыщения мяса рассолом. Выполнен их анализ с использованием методов компьютерной символьной математики при условиях постоянного коэффициента фильтрации и переменных за линейным и нелинейным законами.
The method of receiving and are mathematical models of filtration saturation meat brine. Their analysis is executed with the use of methods of computer symbol mathematics at the terms of permanent coefficient of filtration and variable after linear and nonlinear laws.
 
Date 2012-05-30T08:39:08Z
2012-05-30T08:39:08Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Гуць, В. С. Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 84-88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1102
 
Language other