Запис Детальніше

Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості
Рациональное использование вторичных сырьевых ресурсов молочной и зерноперерабатывающей промышленности
Rational use of secondary raw material resources of milk and grain-processing industry
 
Creator Гуць, В. С.
Топчій, О. А.
Неліна, К. П.
Гуць, В. С.
Топчий, О. А.
Нелина, К. П.
Guts, V.
Topchiy, O.
Nelina, K.
 
Subject відходи молокозаводів
молочна сироватка
пшеничні висівки
отходы молокозаводов
молочная сыворотка
пшеничные отруби
dairy waste
lactoserum
wheat brans
 
Description Розглянуто можливість використання пшеничних висівок і молочної сироватки як сировини для виробництва кормів. Це дасть можливість знизити шкідливий вплив відходів на навколишнє середовище, поліпшити екологічну ситуацію та отримати економічний ефект завдяки розширенню кормової бази у тваринництві.
Рассмотрена возможность использования пшеничных отрубей и молочной сыворотки как сырья для произ¬водства кормов. Это позволит снизить вредное влияние отходов на окружающую среду, улучшить экологическую ситуацию и получить экономический эффект за счет расширения кормовой базы животноводства.
Possibility of the use of wheat brans and lactoserum is considered as raw material for the production of forage. It will give an opportunity to bring down harmful influence of wastes on an environment, to improve an ecological situation and get an economic effect due to expansion of feed base in a stock-raising.
 
Date 2012-05-30T10:55:01Z
2012-05-30T10:55:01Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Гуць, В. С. Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості / В. С. Гуць, О. А. Топчій, К. П. Неліна // Харчова промисловість. - 2005. - № 4. - С. 13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1111
 
Language other