Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості
Применение эффектов гидродинамической и пароконденсационной кавитации в сахарной промышленности The apply of effects of hydrodynamic and vapor-condensation cavitation in the sugar industry |
|
Creator |
Марценюк, О. С.
Марценюк, А. С. Martsenyuk, O. Немирович, П. М. Немирович, П. М. Nemirovich, P. Жеплінська, М. М. Жеплинская, М. М. Zheplinska, M. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Пастушенко, І. М. Пастушенко, И. Н. Pastushenko, I. Матиящук, А. М. Матиящук, А. Н. Matiyaschuk, A. |
|
Subject |
активація
активация activation водно-вапняна суспензія гідродинамічна кавітація дифузійний сік пароконденсаційна кавітація водно-известковая суспензия гидродинамическая кавитация диффузионный сок пароконденсационная кавитация water and lime suspension hydrodynamic cavitation diffusion juice vapor-condensation cavitation |
|
Description |
Проаналізована можливість застосування гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації в цукровій промисловості з поясненням фізико-хімічних ефектів, які виникають під час кавітації і сприяють очищенню дифузійних соків і клеровок, підвищенню реакційної здатності водно-вапняних суспензій, прискорення процесів відстоювання, фільтрування, деамонізації конденсатів.
Проанализирована возможность применения гидродинамической и пароконденсационной кавитации в сахарной промышленности с объяснением физико-химических эффектов, возникающих при кавитации и содействующих очистке диффузионных соков и клеровок, повышению реакционной способности водно-известковых суспензий, ускорению процессов отстаивания, фильтрования, деаммонизации конденсатов. The possibility of the use of hydrodynamic and vapor-condensation cavitation is analyzed in the sugar industry, explaining the physical and chemical effects that occur during cavitation and facilitate clearing of diffusion juices and claires, increasing reactivity of water and lime suspension, accelerating sedimentation, filtering, deamonization of condensates. |
|
Date |
2012-05-30T11:58:01Z
2012-05-30T11:58:01Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості / О. С. Марценюк, П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, Л.
М. Хомічак, І. М. Пастушенко, А. М. Матиящук // Харчова пром-сть. : наук. журн. - К.: НУХТ, 2012. – Вип. 12. - С. 28-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1119 |
|
Language |
other
|
|