Запис Детальніше

Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішей
Использование инфракрасной спектроскопии ближнего диапазона для анализа жиров и их смесей
Using near-infrared spectroscopy for the analysis of a range of fats and their mixtures
 
Creator Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Радзієвська, І. Г.
Радзиевская, И. Г.
Radzievska, I.
 
Subject інфрачервона спектроскопія
ідентифікація жирів
калібровочна модель
точність аналізу
инфракрасная спектроскопия
идентификация жиров
калибровочная модель
точность анализа
infrared spectroscopy
the identification of fat gauge model
the accuracy of the analysis
 
Description Спектральні методи аналізу є одними з найбільш ефективних способів дослідження будови і контролю складу речовини. В даній роботі розроблено експресну методику кількісного визначення різних тваринних жирів у їх сумішах з рослинними оліями. Використання запропонованої методики дозволяє скоротити до мінімуму час аналізу якості жирових продуктів при збереженні необхідної точності результатів аналізу.
Спектральные методы анализа являются одним из наиболее эффективных способов исследования строения и контроля состава вещества. В данной работе разработана экспрессная методика количественного определения разных животных жиров в их смесях с растительными маслами. Использование предложенной методики позволяет сократить до минимума время анализа качества жировых продуктов при сохранении необходимой точности результатов анализа.
Spectral analysis techniques are one of the most effective ways to study the structure and composition of the control substance. In this paper we developed a rapid procedure of quantitative determination of various animal fats in their mixtures with vegetable oils. Using the proposed method can reduce the analysis time to a minimum quality of fatty foods while maintaining the required accuracy of the analysis.
 
Date 2012-06-05T13:32:53Z
2012-06-05T13:32:53Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Пешук, Л. В. Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішей / Л. В. Пешук, В. В. Манк, І. Г. Радзієвська // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 31-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193
 
Language uk_UK