Нова сировина для борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нова сировина для борошняних кондитерських виробів
Новое сырье для мучных кондитерских изделий New raw material for flour pastry wares |
|
Creator |
Яценко, В. М.
Яценко, В. Н. Yatsenko, V. Кобилінська, О. В. Кобилинская, Е. В. Kobilinska, O. |
|
Subject |
Бісквіт, суха суміш, технологічний процес, показник якості, рецептура, тісто.
Бисквит, сухая смесь, технологический процесс, показатель качества, рецептура, тесто. Sponge cake, dry powders, technology process, quality index, recipe, dough. |
|
Description |
Розглянуто використання нової сировини — сухих сумішей — для виробництва бісквітів. Проведено порівняльний аналіз характеристик напівфабрикату та якості готових виробів одержаних класичним та новим способом.
Рассмотрено использование нового сырья - сухих смесей - для производства бисквитов. Проведен сравнительный анализ характеристик полуфабриката и качества готовых изделий полученных классическим и новым способом. The research using of new raw materials — mix powders — for production of sponge cake. Make a comparative analysis of half-products and quality ready products produced traditional and new methods. |
|
Date |
2012-06-06T16:04:24Z
2012-06-06T16:04:24Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1203
|
|
Language |
uk_UK
|
|