Запис Детальніше

Нова сировина для борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нова сировина для борошняних кондитерських виробів
Новое сырье для мучных кондитерских изделий
New raw material for flour pastry wares
 
Creator Яценко, В. М.
Яценко, В. Н.
Yatsenko, V.
Кобилінська, О. В.
Кобилинская, Е. В.
Kobilinska, O.
 
Subject Бісквіт, суха суміш, технологічний процес, показник якості, рецептура, тісто.
Бисквит, сухая смесь, технологический процесс, показатель качества, рецептура, тесто.
Sponge cake, dry powders, technology process, quality index, recipe, dough.
 
Description Розглянуто використання нової сировини — сухих сумішей — для виробництва бісквітів. Проведено порівняльний аналіз характеристик напівфабрикату та якості готових виробів одержаних класичним та новим способом.
Рассмотрено использование нового сырья - сухих смесей - для производства бисквитов. Проведен сравнительный анализ характеристик полуфабриката и качества готовых изделий полученных классическим и новым способом.
The research using of new raw materials — mix powders — for production of sponge cake. Make a comparative analysis of half-products and quality ready products produced traditional and new methods.
 
Date 2012-06-06T16:04:24Z
2012-06-06T16:04:24Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1203
 
Language uk_UK