Запис Детальніше

Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості
Исследование электрофизических свойств начинок для продуктов высокотемпературной коекструзии с целью контроля их качества
Research the electro-physical properties of fillings for high temperature coextrusion foods with the purpose of their quality control
 
Creator Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Мельничук, П. Д.
Мельничук, П. Д.
Melnichuk, P.
Романовський, І. Я.
Романовский, И. Я.
Romanovskiy, I.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Житнецький, І. В.
Житнецкий, И. В.
Zhytnetskyy, I.
 
Subject високотемпературна коекструзія
высокотемпературная коекструзия
high temperature coextrusion
начинка
електрофізичні властивості
термін зберігання
начинка
электрофизические свойства
срок хранения
filling
electrophysical properties
period of storage
 
Description В статті розглянуто новий електрофізичний експрес-метод оцінки якості жирової складової начинок для продуктів високотемпературної коекструзії (подушечок з начинкою) в процесі зберігання. Досліджено взаємозв'язок діелектричної проникності продукту з кислотним та перекисним числами його жирової складової.
В статье рассмотрен новый электрофизический экспресс-метод оценки качества жировой составляющей начинок для продуктов высокотемпературной коекструзии (подушечек с начинкой) в процессе хранения. Исследована взаимосвязь диэлектрической проницаемости продукта с кислотным и перекисним числами его жировой составляющей.
In the article the new electro-physical expressmethod of estimation of quality of fatty constituent of fillings is considered for the products of high temperature coextrusion (pillows with filling) in the process of storage. Investigation intercommunication of inductively of product with acid and by the peroxide numbers of his fatty constituent.
 
Date 2012-06-07T07:18:54Z
2012-06-07T07:18:54Z
2008
 
Identifier Махинько, Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної екструзії з метою контролю якості / Л. В. Махинько, П. Д. Мельничук, І. Я. Романовський, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1224
 
Language uk_UK