Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості
Исследование электрофизических свойств начинок для продуктов высокотемпературной коекструзии с целью контроля их качества Research the electro-physical properties of fillings for high temperature coextrusion foods with the purpose of their quality control |
|
Creator |
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В. Makhynko, L. Мельничук, П. Д. Мельничук, П. Д. Melnichuk, P. Романовський, І. Я. Романовский, И. Я. Romanovskiy, I. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Житнецький, І. В. Житнецкий, И. В. Zhytnetskyy, I. |
|
Subject |
високотемпературна коекструзія
высокотемпературная коекструзия high temperature coextrusion начинка електрофізичні властивості термін зберігання начинка электрофизические свойства срок хранения filling electrophysical properties period of storage |
|
Description |
В статті розглянуто новий електрофізичний експрес-метод оцінки якості жирової складової начинок для продуктів високотемпературної коекструзії (подушечок з начинкою) в процесі зберігання. Досліджено взаємозв'язок діелектричної проникності продукту з кислотним та перекисним числами його жирової складової.
В статье рассмотрен новый электрофизический экспресс-метод оценки качества жировой составляющей начинок для продуктов высокотемпературной коекструзии (подушечек с начинкой) в процессе хранения. Исследована взаимосвязь диэлектрической проницаемости продукта с кислотным и перекисним числами его жировой составляющей. In the article the new electro-physical expressmethod of estimation of quality of fatty constituent of fillings is considered for the products of high temperature coextrusion (pillows with filling) in the process of storage. Investigation intercommunication of inductively of product with acid and by the peroxide numbers of his fatty constituent. |
|
Date |
2012-06-07T07:18:54Z
2012-06-07T07:18:54Z 2008 |
|
Identifier |
Махинько, Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної екструзії з метою контролю якості / Л. В. Махинько, П. Д. Мельничук, І. Я. Романовський, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1224 |
|
Language |
uk_UK
|
|