Запис Детальніше

Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба
Новый метод определения эффективности гидротермической обработки зерна для производства зернового хлеба
A new method of determination the efficiency of hydrothermal treatment grain for the production of grain bread
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
 
Subject зерновий хліб
зерно
замочування
зерновой хлеб
зерно
замачивание
гідротермічне оброблення
міцність зернівки
гидротермическая обработка
прочность зерна
grain bread
grain
steep
heat treatment
hardness of a grain
 
Description Проведено порівняння існуючих способів вологотемпературного оброблення зерна та показників закінчення процесу замочування, запропоновано використовувати новий метод визначення ефективності замочування зерна — твердість зернівки.
Проведено сравнение существующих способов гидротермической обработки зерна и показателей окончания процесса замачивания, предложено использовать новый метод определения эффективности замачивания зерна - твердость зерна.
Matchings existing ways of heat treatment of processing of a grain and parameters of the termination (ending) of process steep are conducted, is offered using a new method of definition of efficiency steep of a grain — its hardness.
 
Date 2012-06-07T07:23:57Z
2012-06-07T07:23:57Z
2008
 
Identifier Махинько, В. М. Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба / В. М. Махинько // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 70-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1225
 
Language uk_UK