Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба
Новый метод определения эффективности гидротермической обработки зерна для производства зернового хлеба A new method of determination the efficiency of hydrothermal treatment grain for the production of grain bread |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. |
|
Subject |
зерновий хліб
зерно замочування зерновой хлеб зерно замачивание гідротермічне оброблення міцність зернівки гидротермическая обработка прочность зерна grain bread grain steep heat treatment hardness of a grain |
|
Description |
Проведено порівняння існуючих способів вологотемпературного оброблення зерна та показників закінчення процесу замочування, запропоновано використовувати новий метод визначення ефективності замочування зерна — твердість зернівки.
Проведено сравнение существующих способов гидротермической обработки зерна и показателей окончания процесса замачивания, предложено использовать новый метод определения эффективности замачивания зерна - твердость зерна. Matchings existing ways of heat treatment of processing of a grain and parameters of the termination (ending) of process steep are conducted, is offered using a new method of definition of efficiency steep of a grain — its hardness. |
|
Date |
2012-06-07T07:23:57Z
2012-06-07T07:23:57Z 2008 |
|
Identifier |
Махинько, В. М. Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба / В. М. Махинько // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 70-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1225 |
|
Language |
uk_UK
|
|