Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва
Научные подходы к поиску ассортиментных ниш хлебопекарного производства Scientific approaches to the search of product niches of bakery production |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. Козир, О. М. Козир, О. Н. Kozyr, O. |
|
Subject |
асортимент
нові вироби морфологічний аналіз матриця властивостей ассортимент новые изделия морфологический анализ матрица свойств assortment of new products morphological analysis matrix properties |
|
Description |
Запропоновано новий підхід до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва з використанням наукового методу морфологічного аналізу. Наведено приклади нових виробі як у межах традиційних технологій, так і абсолютно інноваційних.
Предложен новый подход к поиску ассортиментных ниш хлебопекарного производства с использованием научного метода морфологического анализа. Приведены примеры новых изделии как в рамках традиционных технологий, так и абсолютно инновационных. A new approach to the search of product niches of bakery production with the use of the scientific method of morphological analysis. Examples of the new product as part of the traditional technologies, and completely innovative. |
|
Date |
2012-06-07T10:13:06Z
2012-06-07T10:13:06Z 2010 |
|
Identifier |
Махинько, В. М. Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Козир // Хранение и переработка зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2010. - N 1. - С. 46-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1238 |
|
Language |
uk_UK
|
|