Запис Детальніше

Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва
Научные подходы к поиску ассортиментных ниш хлебопекарного производства
Scientific approaches to the search of product niches of bakery production
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Козир, О. М.
Козир, О. Н.
Kozyr, O.
 
Subject асортимент
нові вироби
морфологічний аналіз
матриця властивостей
ассортимент
новые изделия
морфологический анализ
матрица свойств
assortment of new products
morphological analysis
matrix properties
 
Description Запропоновано новий підхід до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва з використанням наукового методу морфологічного аналізу. Наведено приклади нових виробі як у межах традиційних технологій, так і абсолютно інноваційних.
Предложен новый подход к поиску ассортиментных ниш хлебопекарного производства с использованием научного метода морфологического анализа. Приведены примеры новых изделии как в рамках традиционных технологий, так и абсолютно инновационных.
A new approach to the search of product niches of bakery production with the use of the scientific method of morphological analysis. Examples of the new product as part of the traditional technologies, and completely innovative.
 
Date 2012-06-07T10:13:06Z
2012-06-07T10:13:06Z
2010
 
Identifier Махинько, В. М. Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Козир // Хранение и переработка зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2010. - N 1. - С. 46-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1238
 
Language uk_UK