Запис Детальніше

Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України
Оптимизация размещения и мощности хлебопекарных предприятий по регионам Украины
Optimization of accommodation and power bread-baking enterprises in regions of Ukraine
 
Creator Маслюк, В. В.
Маслюк, В. В.
Masluk, V.
Козир, О. М.
Козир, О. Н.
Kozyr, O.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
 
Subject пекарня
хлібокомбінат
споживання хліба
потужність
розміщення
пекарня
хлебокомбинат
потребление хлеба
мощность
размещение
bakery
bread-baking complex
the consumption of bread
power
accommodation
 
Description Зроблено аналіз сучасного стану хлібопекарської галузі Україні, вивчено регіональні особливості споживання хлібобулочних виробів населенням нашої країни, запропоновано спосіб оптимізованого розміщення хлібопекарських підприємств у географічних центрах областей України.
Сделан анализ современного состояния хлебопекарной отрасли Украины, изучены региональные особенности потребления хлебобулочных изделий населением нашей страны, предложен способ оптимизированного размещения хлебопекарных предприятий в географических центрах областей Украины.
An analysis of the modern condition of bakery industries of Ukraine, studied regional features of consumption of bakery products of the population of our country, proposed a method of optimized placement of bread-baking enterprises in the geographical centers of the regions of Ukraine.
 
Date 2012-06-07T10:36:01Z
2012-06-07T10:36:01Z
2010
 
Identifier Маслюк, В. В. Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України / В. В. Маслюк, О. М. Козир, В. М. Махинько /Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - К. : ПП Авокадо, 2010. - № 7-8 (68-69). – С. 13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1240
 
Language uk_UK