Запис Детальніше

Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна
Особенности технологии изготовления хлебобулочных изделий из диспергированного зерна
Features of the technology of manufacture bakery products from dispersed grain
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Хлоп’яча, Ю. В.
Хлопьяча, Ю. В.
Hlopjacha, J.
Савченко, С. С.
Савченко, С. С.
Savchenko, S.
 
Subject Хліб, подрібнене зерно, диспергатор, замочування, технологія.
Хлеб, дробленое зерно, диспергатор, замачивание, технология.
Bread, grain, dispersant, soaking, technology.
 
Description Наведено переваги і показано корисність виготовлення хліба з цілого зерна, зроблено аналіз основних етапів виробництва, дано рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу.
Приведены преимущества и показана полезность изготовления хлеба из целого зерна, сделан анализ основных этапов производства, даны рекомендации по совершенствованию технологического процесса.
Advantages and shows the usefulness of the production of bread of the whole grain, made the analysis of the basic stages of production, given recommendation on the improvement of the technological process.
 
Date 2012-06-07T10:49:43Z
2012-06-07T10:49:43Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1241
 
Language uk_UK