Запис Детальніше

Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба
Перспективы и проблемы производства зернового хлеба
Prospects and problems of production of grain bread
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Ященко, О. М.
Ященко, О. М.
Jaschenko, O.
 
Subject хліб
подрібнене зерно
технологія
диспергатор
замочування
хлеб
дробленое зерно
технология
диспергатор
замачивание
bread
grain
technology
dispersant
soak
 
Description Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.
Сделан анализ имеющихся на рынке хлебобулочных изделий из целого зерна и способов их производства. Изучены методы определения момента достаточного замачивания и указано на их несовершенство.
An analysis made available on the market of bakery products from whole grain and methods of their production. Studied methods of determining when a sufficient soaking and stated on their imperfection.
 
Date 2012-06-07T11:00:12Z
2012-06-07T11:00:12Z
2008
 
Identifier Махинько, В. М. Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. -№ 9(111). – С. 59-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1242
 
Language uk_UK