Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба
Перспективы и проблемы производства зернового хлеба Prospects and problems of production of grain bread |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. Ященко, О. М. Ященко, О. М. Jaschenko, O. |
|
Subject |
хліб
подрібнене зерно технологія диспергатор замочування хлеб дробленое зерно технология диспергатор замачивание bread grain technology dispersant soak |
|
Description |
Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.
Сделан анализ имеющихся на рынке хлебобулочных изделий из целого зерна и способов их производства. Изучены методы определения момента достаточного замачивания и указано на их несовершенство. An analysis made available on the market of bakery products from whole grain and methods of their production. Studied methods of determining when a sufficient soaking and stated on their imperfection. |
|
Date |
2012-06-07T11:00:12Z
2012-06-07T11:00:12Z 2008 |
|
Identifier |
Махинько, В. М. Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. -№ 9(111). – С. 59-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1242 |
|
Language |
uk_UK
|
|