Запис Детальніше

Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба
Подбор среды замачивания зерна при производстве зернового хлеба
Selection of the environment of the soaking of the grain in the manufacture of grain bread
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Ященко, О. М.
Ященко, О. М.
Jaschenko, O.
 
Subject хліб,
подрібнене зерно,
технологія,
режим,
температура,
середовище,
замочування
хлеб,
дробленое зерно,
технология,
режим,
температура, среда, замачивание
bread, grain, technology, mode, temperature, environment, soak
 
Description Зроблено аналіз існуючих способів замочування зерна для виробництва хліба з цілого зерна. Запропоновано спосіб і параметри замочування у воді, молочній сироватці, розчинах солі та аскорбінової кислоти.
Сделан анализ существующих способов замачивания зерна для производства хлеба из целого зерна. Предложен способ и параметры замачивания в воде, молочной сыворотке, растворах соли и аскорбиновой кислоты.
An analysis of existing methods of soaking of the grain for production of bread of the whole grain. The method and parameters soaking in water, milk serum, solutions of salt and ascorbic acid.
 
Date 2012-06-07T11:09:31Z
2012-06-07T11:09:31Z
2008
 
Identifier Махинько, В. М. Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11(113). – С. 33-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1243
 
Language uk_UK