Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба
Подбор среды замачивания зерна при производстве зернового хлеба Selection of the environment of the soaking of the grain in the manufacture of grain bread |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. Ященко, О. М. Ященко, О. М. Jaschenko, O. |
|
Subject |
хліб,
подрібнене зерно, технологія, режим, температура, середовище, замочування хлеб, дробленое зерно, технология, режим, температура, среда, замачивание bread, grain, technology, mode, temperature, environment, soak |
|
Description |
Зроблено аналіз існуючих способів замочування зерна для виробництва хліба з цілого зерна. Запропоновано спосіб і параметри замочування у воді, молочній сироватці, розчинах солі та аскорбінової кислоти.
Сделан анализ существующих способов замачивания зерна для производства хлеба из целого зерна. Предложен способ и параметры замачивания в воде, молочной сыворотке, растворах соли и аскорбиновой кислоты. An analysis of existing methods of soaking of the grain for production of bread of the whole grain. The method and parameters soaking in water, milk serum, solutions of salt and ascorbic acid. |
|
Date |
2012-06-07T11:09:31Z
2012-06-07T11:09:31Z 2008 |
|
Identifier |
Махинько, В. М. Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11(113). – С. 33-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1243 |
|
Language |
uk_UK
|
|