Запис Детальніше

Продукты функционального назначения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продукты функционального назначения
Продукти функціонального призначення
Products of a functional purpose
 
Creator Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Михоник, Л. А.
Михонік, Л. А.
Mykhonik, L.
Грищенко, А. Н.
Грищенко, А. М.
Grischenko, A.
 
Subject рисове борошно
кукурудзяне борошно
гречане борошно
вівсяне борошно
безбілковий хліб
глютен
безглютеновий хліб
рисовая мука
кукурузная мука
гречневая мука
овсяная мука
безбелковй хлеб
глютен
безглютеновый хлеб
rice flour
corn flour
buckwheat flour
oat flour
gluten
gluten-free-bread exalbuminous
 
Description В статье приведены характеристики муки из разных видов круп и перспективы их использования в пищевой промышленности.
В статті наведені характеристика борошна з різних круп та перспективи їх застосування в харчовій промисловості, зокрема в хлібопеченні.
In article are described
flour characteristics from different types of grain and prospect of their use in the food industry.
 
Date 2012-06-09T07:36:38Z
2012-06-09T07:36:38Z
2006
 
Identifier Дробот, В. И. Продукты функционального назначения / В. И. Дробот, Л. А. Михоник, А. Д. Грищенко // Мир продуктов. – 2009. – № 9. – С. 6–8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1257
 
Language other