Продукты функционального назначения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Продукты функционального назначения
Продукти функціонального призначення Products of a functional purpose |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Михоник, Л. А. Михонік, Л. А. Mykhonik, L. Грищенко, А. Н. Грищенко, А. М. Grischenko, A. |
|
Subject |
рисове борошно
кукурудзяне борошно гречане борошно вівсяне борошно безбілковий хліб глютен безглютеновий хліб рисовая мука кукурузная мука гречневая мука овсяная мука безбелковй хлеб глютен безглютеновый хлеб rice flour corn flour buckwheat flour oat flour gluten gluten-free-bread exalbuminous |
|
Description |
В статье приведены характеристики муки из разных видов круп и перспективы их использования в пищевой промышленности.
В статті наведені характеристика борошна з різних круп та перспективи їх застосування в харчовій промисловості, зокрема в хлібопеченні. In article are described flour characteristics from different types of grain and prospect of their use in the food industry. |
|
Date |
2012-06-09T07:36:38Z
2012-06-09T07:36:38Z 2006 |
|
Identifier |
Дробот, В. И. Продукты функционального назначения / В. И. Дробот, Л. А. Михоник, А. Д. Грищенко // Мир продуктов. – 2009. – № 9. – С. 6–8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1257 |
|
Language |
other
|
|