Запис Детальніше

Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів
Влияние горчичного порошка и паприки на продолжительность хранения картофельных чипсов
Influence of mustard powder and paprika on the shelf life of potato chips
 
Creator Левченко, Н. І.
Левченко, Н. И.
Levchenko, N.
Якубчик, Ю. В.
Якубчик, Ю. В.
Jakubchyk, J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
 
Subject картопляні чіпси
антиоксиданти
перекисні сполуки
термін зберігання
картофельные чипсы
антиоксиданты
перекисные соединения
срок хранения
potato chips
antioxidants
peroxide compounds
shelf life
 
Description Досліджено тривалість зберігання картопляних чіпсів в залежності від жирової компоненти. Подовження терміну зберігання картопляних чіпсів можливе при введені до їх рецептури сировини, що володіє антиоксидантними властивостями.
Исследовано продолжительность сохранения картофельных чипсов в зависимости от жировой компоненты. Продление продолжительности хранения картофельных чипсов возможно при введении в их состав сырья, обладающего антиосидантными свойствами.
Іnvestigated the shelf life of potato chips, depending on the fatty components. Extending the shelf life of potato chips can be put in their formulation of raw materials, which has antioxidant properties.
 
Date 2012-06-09T07:52:53Z
2012-06-09T07:52:53Z
2008
 
Identifier Левченко, Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів / Н. І. Левченко, Ю. В. Якубчик, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2008. - № 6. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1258
 
Language uk_UK