Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів
Влияние горчичного порошка и паприки на продолжительность хранения картофельных чипсов Influence of mustard powder and paprika on the shelf life of potato chips |
|
Creator |
Левченко, Н. І.
Левченко, Н. И. Levchenko, N. Якубчик, Ю. В. Якубчик, Ю. В. Jakubchyk, J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. |
|
Subject |
картопляні чіпси
антиоксиданти перекисні сполуки термін зберігання картофельные чипсы антиоксиданты перекисные соединения срок хранения potato chips antioxidants peroxide compounds shelf life |
|
Description |
Досліджено тривалість зберігання картопляних чіпсів в залежності від жирової компоненти. Подовження терміну зберігання картопляних чіпсів можливе при введені до їх рецептури сировини, що володіє антиоксидантними властивостями.
Исследовано продолжительность сохранения картофельных чипсов в зависимости от жировой компоненты. Продление продолжительности хранения картофельных чипсов возможно при введении в их состав сырья, обладающего антиосидантными свойствами. Іnvestigated the shelf life of potato chips, depending on the fatty components. Extending the shelf life of potato chips can be put in their formulation of raw materials, which has antioxidant properties. |
|
Date |
2012-06-09T07:52:53Z
2012-06-09T07:52:53Z 2008 |
|
Identifier |
Левченко, Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів / Н. І. Левченко, Ю. В. Якубчик, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2008. - № 6. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1258 |
|
Language |
uk_UK
|
|