Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба
Влияние прогревания ржаной муки на показатели качества ржано-пшеничного хлеба The impact of warming up of rye flour on the indicators of the quality of rye-wheat bread |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н. Makhynko, V. Козир, О. М. Козир, О. Н. Kozyr, O. |
|
Subject |
житнє борошно
прогрівання пентозани клейковина ржаная мука прогревание пентозаны клейковина rye flour heating pentosans gluten |
|
Description |
Досліджується вплив основних складників житнього борошна (білків та вуглеводів) на процес утворення пшеничної клейковини та якість тіста і готових житньо-пшеничних виробів. Вивчено ефективність прогрівання житнього борошна як засобу поліпшення реологічних властивостей тіста.
Исследовалось влияние основных составляющих ржаной муки (белков и углеводов) на процесс образования пшеничной клейковины и качество теста и готовых ржано-пшеничных изделий. Изучена эффективность прогревания ржаной муки как способа улучшения реологических свойств теста. We investigate the basic constituents of rye flour (protein and carbohydrates) to the formation process of wheat gluten, quality of dough and bakery goods. Efficiency of warming up of rye-flour as method of improvement the rheological properties is studied. |
|
Date |
2012-06-10T19:49:13Z
2012-06-10T19:49:13Z 2011 |
|
Identifier |
Махинько, В. М. Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба / В. М. Махинько, О. М. Козир // Наукові праці ОНАХТ. - 2011. - Вип. 40, Т. 1. - С. 136-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1282 |
|
Language |
uk_UK
|
|