Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію дріжджової культури saccharomyces cerevisiae
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію дріжджової культури saccharomyces cerevisiae
Исследования влияния электромагнитных облучений радиочастотного диапазона волн на активацию дрожжевой культуры saccharomyces cerevisiae Study of electromagnetic radio irradiated wavelength activation yeast cultures saccharomyces cerevisiae |
|
Creator |
Романова, З. М.
Романова, З. Н. Romanova, Z. Косоголова, Л. О. Косоголова, Л. О. Kosogolova, L. Кобець, І. В. Кобец, И. В. Kobets, I. |
|
Subject |
Електромагнітне випромінювання, дріжджі, біологічні середовища, пиво, високочастотні хвилі, низькочастотні хвилі.
Электромагнитное излучение, дрожжи, биологические среды, пиво, высокочастотные волны, низкочастотные волны. Еlectromagnetic radiation, yeast, biological environment, beer, high waves, low frequency waves. |
|
Description |
Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae. Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність. Аналитически и экспериментально обоснована возможность применения электромагнитного излучения радиочастотного диапазона для активации дрожжей Saccharomyces cerevisiae. Исследовано влияние электромагнитных облучений на активность дрожжевой культуры Saccharomyces cerevisiae. Установлено, что облучение дрожжей высокочастотными и низкочастотными волнами позволяет увеличить их активность. Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae. Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity. |
|
Date |
2012-06-11T08:26:18Z
2012-06-11T08:26:18Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
|
|
Language |
other
|
|