Запис Детальніше

Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію дріжджової культури saccharomyces cerevisiae

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу електромагнітних опромінень радіочастотного діапазону хвиль на активацію дріжджової культури saccharomyces cerevisiae
Исследования влияния электромагнитных облучений радиочастотного диапазона волн на активацию дрожжевой культуры saccharomyces cerevisiae
Study of electromagnetic radio irradiated wavelength activation yeast cultures saccharomyces cerevisiae
 
Creator Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Косоголова, Л. О.
Косоголова, Л. О.
Kosogolova, L.
Кобець, І. В.
Кобец, И. В.
Kobets, I.
 
Subject Електромагнітне випромінювання, дріжджі, біологічні середовища, пиво, високочастотні хвилі, низькочастотні хвилі.
Электромагнитное излучение, дрожжи, биологические среды, пиво, высокочастотные волны, низкочастотные волны.
Еlectromagnetic radiation, yeast, biological environment, beer, high waves, low frequency waves.
 
Description Аналітично та експериментально обґрунтована можливість застосування електромагнітного випромінювання радіочастотного діапазону для активації дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Досліджено вплив електромагнітних опромінень на активність дріжджової культури Saccharomyces cerevisiae.
Встановлено, що опромінення дріжджів високочастотними та низькочастотними хвилями дозволяє збільшити їх активність.
Аналитически и экспериментально обоснована возможность применения электромагнитного излучения радиочастотного диапазона для активации дрожжей Saccharomyces cerevisiae. Исследовано влияние электромагнитных облучений на активность дрожжевой культуры Saccharomyces cerevisiae.
Установлено, что облучение дрожжей высокочастотными и низкочастотными волнами позволяет увеличить их активность.
Analytical and experimental proved the possibility of electromagnetic radiation frequency range to activate the yeast Saccharomyces cerevisiae. The influence of electromagnetic activity in irradiated yeast culture Saccharomyces cerevisiae.
Found that exposure to high frequency and low-yeast waves to increase their activity.
 
Date 2012-06-11T08:26:18Z
2012-06-11T08:26:18Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
 
Language other