Запис Детальніше

Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром
Формализация теплофизических характеристик сгущенного молока с сахаром
Formalization thermal characteristics sweetened condensed milk
 
Creator Скарбовійчук, О. М.
Скарбовийчук., А. М.
Skarboviychuk, O.
Федоров, В. Г.
Федоров, В. Г.
Fedorov, V.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject Теплофізичні характеристики –Розрахункова формула – Емпірична функція –Молоко згущене.
Теплофизические характеристики – Расчетная формула – Эмпирическая функция –Сгущенное молоко.
Thermal characteristics – design formula – Empirical function – condensed milk.
 
Description За результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .
По результатам экспериментальных исследований определены расчетные формулы для вычисления теплофизических характеристик сгущенного молока с сахаром на интервале температуры от 20 до 80 °С.
According to the results of experimental studies determined formulas to calculate the thermophysical properties of condensed milk with sugar in the temperature range from 20 to 80 ° C.
 
Date 2012-06-12T09:54:42Z
2012-06-12T09:54:42Z
2009
 
Type Article
 
Identifier «Молочна промисловість», 2009, № 5-6 (54/55), с.14 -15
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1323
 
Language other