Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром
Формализация теплофизических характеристик сгущенного молока с сахаром Formalization thermal characteristics sweetened condensed milk |
|
Creator |
Скарбовійчук, О. М.
Скарбовийчук., А. М. Skarboviychuk, O. Федоров, В. Г. Федоров, В. Г. Fedorov, V. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
Теплофізичні характеристики –Розрахункова формула – Емпірична функція –Молоко згущене.
Теплофизические характеристики – Расчетная формула – Эмпирическая функция –Сгущенное молоко. Thermal characteristics – design formula – Empirical function – condensed milk. |
|
Description |
За результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .
По результатам экспериментальных исследований определены расчетные формулы для вычисления теплофизических характеристик сгущенного молока с сахаром на интервале температуры от 20 до 80 °С. According to the results of experimental studies determined formulas to calculate the thermophysical properties of condensed milk with sugar in the temperature range from 20 to 80 ° C. |
|
Date |
2012-06-12T09:54:42Z
2012-06-12T09:54:42Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
«Молочна промисловість», 2009, № 5-6 (54/55), с.14 -15
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1323 |
|
Language |
other
|
|