Запис Детальніше

Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктози
Влияние характеристик затравки на эффективность кристаллизации фруктозы
Effect of seed characteristics on the efficiency of the crystallization of fructose
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю.
Lementar, S.
 
Subject фруктоза
затравка
масова швидкість кристалізації
розмір кристалів
чистота високофруктозного сиропу
фруктоза
затравка
массовая скорость кристаллизации
размер кристаллов
чистота высокофруктозного сиропа
fructose
seed
mass rate of crystallization
crystal size
purity high-fructose syrup
 
Description Наведено результати досліджень щодо визначення впливу гранулометричних та кількісних параметрів кристалічної затравки на швидкість процесу кристалізації фруктози та її якість. Встановлено, що використання однорідних дрібнодисперсних кристалів затравки істотно зменшує час кристалізації фруктози з високофруктозних сиропів різного ступеня чистоти та підвищує якість кінцевого продукту.
Приведены результаты исследований по определению влияния гранулометрических и количественных параметров кристаллической затравки на скорость процесса кристаллизации фруктозы и ее качество. Установлено, что использование однородных мелкодисперсных кристаллов затравки существенно уменьшает время кристаллизации фруктозы из высокофруктозних сиропов разной степени чистоты и повышает качество конечного продукта.
The results of studies to determine the impact of granular and quantitative parameters of the crystal seed to speed the process of crystallization of fructose and its quality. Found that the use of homogeneous fine seed crystals significantly reduces the time of crystallization of fructose from high-fructose syrups of different degree of purity and enhances the quality of the final product.
 
Date 2012-06-12T13:08:29Z
2012-06-12T13:08:29Z
2012
 
Identifier Мирончук, В. Г. Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктози / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, С. Ю. Лементар // Цукор України. – 2012. - № 2(74). - С. 26–28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1333
 
Language uk_UK