Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктози
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктози
Влияние характеристик затравки на эффективность кристаллизации фруктозы Effect of seed characteristics on the efficiency of the crystallization of fructose |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Єщенко, О. А. Ещенко, О. А. Yeshchenko, O. Лементар, С. Ю. Лементарь, С. Ю. Lementar, S. |
|
Subject |
фруктоза
затравка масова швидкість кристалізації розмір кристалів чистота високофруктозного сиропу фруктоза затравка массовая скорость кристаллизации размер кристаллов чистота высокофруктозного сиропа fructose seed mass rate of crystallization crystal size purity high-fructose syrup |
|
Description |
Наведено результати досліджень щодо визначення впливу гранулометричних та кількісних параметрів кристалічної затравки на швидкість процесу кристалізації фруктози та її якість. Встановлено, що використання однорідних дрібнодисперсних кристалів затравки істотно зменшує час кристалізації фруктози з високофруктозних сиропів різного ступеня чистоти та підвищує якість кінцевого продукту.
Приведены результаты исследований по определению влияния гранулометрических и количественных параметров кристаллической затравки на скорость процесса кристаллизации фруктозы и ее качество. Установлено, что использование однородных мелкодисперсных кристаллов затравки существенно уменьшает время кристаллизации фруктозы из высокофруктозних сиропов разной степени чистоты и повышает качество конечного продукта. The results of studies to determine the impact of granular and quantitative parameters of the crystal seed to speed the process of crystallization of fructose and its quality. Found that the use of homogeneous fine seed crystals significantly reduces the time of crystallization of fructose from high-fructose syrups of different degree of purity and enhances the quality of the final product. |
|
Date |
2012-06-12T13:08:29Z
2012-06-12T13:08:29Z 2012 |
|
Identifier |
Мирончук, В. Г. Вплив характеристик затравки на ефективніть кристалізації фруктози / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, С. Ю. Лементар // Цукор України. – 2012. - № 2(74). - С. 26–28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1333 |
|
Language |
uk_UK
|
|