Запис Детальніше

Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування
Исследование микробиологических показателей при хранении новых видов каш быстрого приготовления
Research of microbiological indexes during storage of new types of quick-cooking porridges
 
Creator Ромашко, О. В.
Ромашко, Е. В.
Romashko, O.
Кобилінська, О. В.
Кобылинская, Е. В.
Kobilinska, O.
Грегірчак, Н. М.
Грегирчак, Н. Н.
Gregirchak, N.
Яценко, В. М.
Яценко, В. Н.
Yatsenko, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject харчові концентрати
пищевые концентраты
food concentrates
дитяче та дієтичне харчування
мікробіологічні показники
детское и диетическое питание
микробиологические показатели
baby and dietetic food
 
Description Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.
Исследованы микробиологические показатели новых разработанных каш быстрого приготовления. Определена динамика их изменения в процессе хранения продуктов.
The microbiological indexes of the new worked out porridges of quick-cooking have been searched. The dynamics of their change is certain in the process of storage of foods.
 
Date 2012-06-12T19:14:52Z
2012-06-12T19:14:52Z
2008
 
Identifier Ромашко, О. В. Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1338
 
Language uk_UK