Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування
Исследование микробиологических показателей при хранении новых видов каш быстрого приготовления Research of microbiological indexes during storage of new types of quick-cooking porridges |
|
Creator |
Ромашко, О. В.
Ромашко, Е. В. Romashko, O. Кобилінська, О. В. Кобылинская, Е. В. Kobilinska, O. Грегірчак, Н. М. Грегирчак, Н. Н. Gregirchak, N. Яценко, В. М. Яценко, В. Н. Yatsenko, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
харчові концентрати
пищевые концентраты food concentrates дитяче та дієтичне харчування мікробіологічні показники детское и диетическое питание микробиологические показатели baby and dietetic food |
|
Description |
Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.
Исследованы микробиологические показатели новых разработанных каш быстрого приготовления. Определена динамика их изменения в процессе хранения продуктов. The microbiological indexes of the new worked out porridges of quick-cooking have been searched. The dynamics of their change is certain in the process of storage of foods. |
|
Date |
2012-06-12T19:14:52Z
2012-06-12T19:14:52Z 2008 |
|
Identifier |
Ромашко, О. В. Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1338 |
|
Language |
uk_UK
|
|