Запис Детальніше

Окислювальна стабільність лляної олії та фосфоліпідного жирового продукту підвищеної біологічної цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Окислювальна стабільність лляної олії та фосфоліпідного жирового продукту підвищеної біологічної цінності
Окислительная стабильность льняного масла и фосфолипидного жирового продукта повышенной биологической ценности
Oxidative stability of flaxseed oil and phospholipid fatty product of high biological value
 
Creator Осейко, М. І.
Осейко, Н. И.
Oseyko, M.
Шеманська, Є. І.
Шеманская, Е. И.
Shemanska, Y.
Лазаренко, Т. А.
Лазаренко, Т. А.
Lazarenko, T.
Скачко, О. Л.
Скачко, О. Л.
Skachko, O.
 
Subject антиоксидантна властивість
лляна олія
фосфатидний концентрат
добавка КТІОЛ
стійкість до окиснення
антиоксидантное свойство
льняное масло
фосфатидный концентрат
добавка КТИОЛ
стойкость к окислению
antioxidant property
flaxseed oil
phosphatide concentrate
KTIOL additive
oxidative firmness
 
Description В статті наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної властивості фосфатидних концентратів та добавки КТІОЛ-ДТК в модельних розчинах лляної олії. Встановлено явище синергізму антиоксидантної дії фосфоліпідів і добавки при концентраціях 0,1-0,5%.
В статье приведены результаты экспериментальных исследований антиоксидантных свойств фосфатидных концентратов и добавки КТИОЛ-ДТК в модельных растворах льняного масла. Установлено явление синергизма антиоксидантного действия фосфолипидов и добавки при концентрациях 0,1-0,5%.
The article provides the results of experimental research of antioxidizing properties of phospholipid concentrates and KTIOL-DTK additive in modeling solutions of flaxseed oil. The phenomenon of synergism of antioxidant actions of phospholipids and the additive at concentration of 0,1-0,5% is ascertained.
 
Date 2012-06-13T06:45:50Z
2012-06-13T06:45:50Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Окиснювальна стабільність лляної олії та фосфоліпідного жирового продукту підвищенної біологічної цінності / І. М. Осейко, І. Є. Шеманська, Л. О. Скачко, А. Т. Лазаренко // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2011. - Вип. 10-11. – С. 65-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1349
 
Language other