Окислювальна стабільність лляної олії та фосфоліпідного жирового продукту підвищеної біологічної цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Окислювальна стабільність лляної олії та фосфоліпідного жирового продукту підвищеної біологічної цінності
Окислительная стабильность льняного масла и фосфолипидного жирового продукта повышенной биологической ценности Oxidative stability of flaxseed oil and phospholipid fatty product of high biological value |
|
Creator |
Осейко, М. І.
Осейко, Н. И. Oseyko, M. Шеманська, Є. І. Шеманская, Е. И. Shemanska, Y. Лазаренко, Т. А. Лазаренко, Т. А. Lazarenko, T. Скачко, О. Л. Скачко, О. Л. Skachko, O. |
|
Subject |
антиоксидантна властивість
лляна олія фосфатидний концентрат добавка КТІОЛ стійкість до окиснення антиоксидантное свойство льняное масло фосфатидный концентрат добавка КТИОЛ стойкость к окислению antioxidant property flaxseed oil phosphatide concentrate KTIOL additive oxidative firmness |
|
Description |
В статті наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної властивості фосфатидних концентратів та добавки КТІОЛ-ДТК в модельних розчинах лляної олії. Встановлено явище синергізму антиоксидантної дії фосфоліпідів і добавки при концентраціях 0,1-0,5%.
В статье приведены результаты экспериментальных исследований антиоксидантных свойств фосфатидных концентратов и добавки КТИОЛ-ДТК в модельных растворах льняного масла. Установлено явление синергизма антиоксидантного действия фосфолипидов и добавки при концентрациях 0,1-0,5%. The article provides the results of experimental research of antioxidizing properties of phospholipid concentrates and KTIOL-DTK additive in modeling solutions of flaxseed oil. The phenomenon of synergism of antioxidant actions of phospholipids and the additive at concentration of 0,1-0,5% is ascertained. |
|
Date |
2012-06-13T06:45:50Z
2012-06-13T06:45:50Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Окиснювальна стабільність лляної олії та фосфоліпідного жирового продукту підвищенної біологічної цінності / І. М. Осейко, І. Є. Шеманська, Л. О. Скачко, А. Т. Лазаренко // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2011. - Вип. 10-11. – С. 65-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1349 |
|
Language |
other
|
|