Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості
Влияние сырьевой базы на развитие плодоовощеконсервной промышленности Influence of source of raw materials is on development of fruit and vegetable industry |
|
Creator |
Заїнчковський, А. О.
Заинчковский, А. А. Zainchkovskiy, A. Нагавичко, Т. О. Нагавичко, Т. А. Nagavichko, T. |
|
Subject |
овочі
фрукти сільське господарство промисловість овощи фрукты сельское хозяйство промышленность vegetables fruits agriculture industry |
|
Description |
У харчуванні людей різних вікових груп важливе місце займають овочі й фрукти та продукція, виготовлена з них способом промислової переробки. Виходячи з нормативів, середнє споживання продукції у свіжому вигляді на душу населення повинно становити 80 %, а в переробленому – 20 %. В питании людей разных возрастных групп важное место занимают овощи и фрукты и продукция, изготовленная из них способом промышленной переработки. Исходя из нормативов, среднее потребление продукции в свежем виде на душу населения должно составлять 80%, а в переработанном - 20%. The diet of people of different age groups occupy an important place vegetables and fruits and products made from them way industrial processing. Based on the specifications, the average consumption of fresh to capita should be 80%, and processed - 20%. |
|
Date |
2012-06-13T12:51:09Z
2012-06-13T12:51:09Z 2011 |
|
Identifier |
Заїнчковський, А. О. Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості / А. О. Заїнчковський, Т. О. Нагавичко // тези доповідей. - 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1394 |
|