Запис Детальніше

Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості
Влияние сырьевой базы на развитие плодоовощеконсервной промышленности
Influence of source of raw materials is on development of fruit and vegetable industry
 
Creator Заїнчковський, А. О.
Заинчковский, А. А.
Zainchkovskiy, A.
Нагавичко, Т. О.
Нагавичко, Т. А.
Nagavichko, T.
 
Subject овочі
фрукти
сільське господарство
промисловість
овощи
фрукты
сельское хозяйство
промышленность
vegetables
fruits
agriculture
industry
 
Description У харчуванні людей різних вікових груп важливе місце займають овочі й
фрукти та продукція, виготовлена з них способом промислової переробки.
Виходячи з нормативів, середнє споживання продукції у свіжому вигляді на
душу населення повинно становити 80 %, а в переробленому – 20 %.
В питании людей разных возрастных групп важное место занимают овощи и
фрукты и продукция, изготовленная из них способом промышленной переработки.
Исходя из нормативов, среднее потребление продукции в свежем виде на
душу населения должно составлять 80%, а в переработанном - 20%.
The diet of people of different age groups occupy an important place vegetables and
fruits and products made from them way industrial processing.
Based on the specifications, the average consumption of fresh to
capita should be 80%, and processed - 20%.
 
Date 2012-06-13T12:51:09Z
2012-06-13T12:51:09Z
2011
 
Identifier Заїнчковський, А. О. Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості / А. О. Заїнчковський, Т. О. Нагавичко // тези доповідей. - 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1394