Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного
Белково-растительная смесь для полуфабрикатов на основе творога Protein-vegetable mixture for ready-to-cook foods based of curd |
|
Creator |
Тимчук, А. В.
Тимчук, А. В. Tymchuk, A. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
сир кисломолочний
творог curd напівфабрикати екструдат рису вологоутримуюча здатність дефростація полуфабрикаты экструдат риса влагоудерживающая способность дефростация ready-to-cook foods extrudate of rice moist retentivity defrostation |
|
Description |
У статті розглядаються спосіб отримання суміші на основі сиру кисломолочного для тривалого зберігання для наступної дефростації з додаванням білково-рослинної композиції на основі білкового концентрату та борошна пшеничного або екструдату рису у певному співвідношенні.
В статье рассматриваются способ получения смеси на основе творога для длительного хранения со следующей дефростацией с добавлением белково-растительной композиции на основе белкового концентрата и муки пшеничной или экструдата риса в определенном соотношении. In the article examined method of receipt the mixture based of curd for the protracted storage and a next defrostation with addition of protein-vegetable compositions on the basis of albuminous concentrate and the wheat flour or extrudate of rice in certain correlation. |
|
Date |
2012-06-13T13:23:23Z
2012-06-13T13:23:23Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тимчук, А. В. Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 1(65). - С. 38–39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1401 |
|
Language |
other
|
|