Запис Детальніше

Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного
Белково-растительная смесь для полуфабрикатов на основе творога
Protein-vegetable mixture for ready-to-cook foods based of curd
 
Creator Тимчук, А. В.
Тимчук, А. В.
Tymchuk, A.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject сир кисломолочний
творог
curd
напівфабрикати
екструдат рису
вологоутримуюча здатність
дефростація
полуфабрикаты
экструдат риса
влагоудерживающая способность
дефростация
ready-to-cook foods
extrudate of rice
moist retentivity
defrostation
 
Description У статті розглядаються спосіб отримання суміші на основі сиру кисломолочного для тривалого зберігання для наступної дефростації з додаванням білково-рослинної композиції на основі білкового концентрату та борошна пшеничного або екструдату рису у певному співвідношенні.
В статье рассматриваются способ получения смеси на основе творога для длительного хранения со следующей дефростацией с добавлением белково-растительной композиции на основе белкового концентрата и муки пшеничной или экструдата риса в определенном соотношении.
In the article examined method of receipt the mixture based of curd for the protracted storage and a next defrostation with addition of protein-vegetable compositions on the basis of albuminous concentrate and the wheat flour or extrudate of rice in certain correlation.
 
Date 2012-06-13T13:23:23Z
2012-06-13T13:23:23Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Тимчук, А. В. Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 1(65). - С. 38–39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1401
 
Language other