Запис Детальніше

ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)
ДСТУ ISO 1854:2005 Сыр и плавленый сыр. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод)
ДСТУ ISO 1854:2005 Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method)
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject стандарт
стандарт
standard
сир і плавлений сир
визначення сухих речовин
сыр и плавленый сыр
определение общего содержания сухих веществ
cheese and processed cheese
determination of the total content
 
Description Національний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний
Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сыр и плавленый сыр. Определение общего содержания сухих веществ (контрольный метод))
Степень соответствия — идентичный
Введено впервые.
 
Date 2012-06-13T13:34:46Z
2012-06-13T13:34:46Z
2007
 
Type Other
 
Identifier ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2007. – 6 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1402
 
Language other