ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру
ДСТУ ISO 1854:2005 Сыр альбуминный. Гравиметрический метод определения содержания жира ДСТУ ISO 1854:2005 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method Ukrainets A., Khomichak L., Savchenko О., Grek О. |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
стандарт
стандарт standard сир альбумінний визначення вмісту жиру сыр альбуминный определения содержания жира whey cheese determination of fat content |
|
Description |
Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше. Национальный стандарт отвечает ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сыр альбуминный. Гравиметрический метод определения содержания жира (контрольный метод)) Степень соответствия — идентичный Введено впервые. |
|
Date |
2012-06-13T13:43:07Z
2012-06-13T13:43:07Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
ДСТУ ISO 1854:2005. Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2006. – 12 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404 |
|
Language |
other
|
|