Запис Детальніше

ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру
ДСТУ ISO 1854:2005 Сыр альбуминный. Гравиметрический метод определения содержания жира
ДСТУ ISO 1854:2005 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method Ukrainets A., Khomichak L., Savchenko О., Grek О.
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject стандарт
стандарт
standard
сир альбумінний
визначення вмісту жиру
сыр альбуминный
определения содержания жира
whey cheese
determination of fat content
 
Description Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод))
Ступінь відповідності — ідентичний
Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сыр альбуминный. Гравиметрический метод определения содержания жира (контрольный метод))
Степень соответствия — идентичный
Введено впервые.
 
Date 2012-06-13T13:43:07Z
2012-06-13T13:43:07Z
2006
 
Type Other
 
Identifier ДСТУ ISO 1854:2005. Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2006. – 12 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1404
 
Language other