Запис Детальніше

Морозиво з рослинними екстрактами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво з рослинними екстрактами
Мороженое с растительными экстрактами
Iсе сream with plant extracts
 
Creator Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
екстрагування
віброекстрактор
рослинні екстракти
экстрагирование
виброэкстрактор
растительные экстракты
extraction
vibroekstraktor
plant extracts
 
Description В статті обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива з рослинними екстрактами. З'ясовано, що для оптимального ведення процесу екстрагування в технології морозива з рослинними екстрактами доцільно застосовувати спеціальне екстракційне обладнання. Найбільш перспективним у цьому відношенні є екстрактор з вібраційною системою перемішування, який, на відміну від традиційних, забезпечує належні інтенсивні гідродинамічні умови протікання процесу, наближає активну поверхню взаємодіючих фаз до 100% і дозволяє ефективно використовувати і переробляти рослинну сировину.
В статье обоснованы технологические параметры производства мороженого с растительными экстрактами. Выяснено, что для оптимального ведения процесса экстрагирования в технологии мороженого с растительными экстрактами целесообразно применять специальное экстракционное оборудования. Наиболее перспективным в этом отношении экстрактор с вибрационной системой перемешивания, который, в отличие от традиционных, обеспечивает надлежащие интенсивные гидродинамические условия протекания процесса, приближает активную поверхность взаимодействующих фаз к 100% и позволяет эффективно использовать и перерабатывать растительное сырье.
In the article the technological parameters of ice cream with plant extracts. It is shown that for optimum extraction of process technology in ice cream with plant extracts appropriate to apply a special extraction equipment. Most promising in this respect is the extractor with vibrational mixing system, which, unlike traditional, provides appropriate intensive hydrodynamic conditions of flow process brings an active surface interacting phases to 100% and makes good use and recycle plant material.
 
Date 2012-06-13T16:24:16Z
2012-06-13T16:24:16Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Гулак, О. В. Морозиво з рослинними екстрактами / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. - 2011. - Том 13, № 4(50), Ч. 4. - С. 28-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1407
 
Language other