Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
Влияние пектинов на формирование качества бисквитных полуфабрикатов с солодом Influence of pectins is on forming of quality of biscuitine ready-to-cook foods with malt |
|
Creator |
Звягінцева, Ю. П.
Звягинцева, Ю. П. Zvyagintseva, J. Камбулова (Чудік), Ю. В. Камбулова (Чудик), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Перегуда, М. А. Перегуда, Н. А. Pereguda, M. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
Борошно солоду кукурудзи, технологія бісквітних напівфабрикатів, пектин.
Мука кукурузного солода, технология бисквитных полуфабрикатов, пектин. Four of malt of corn, technology of biscuitine ready-to-cook foods, pectin . |
|
Description |
Вивчено можливість використання борошна солоду кукурудзи в технології бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом.
Изучена возможность использования муки кукурузного солода в технологии бисквитных полуфабрикатов. Установлено влияние пектинов на формирование качества бискитных полуфабрикатов с солодом. Possibility of the use of flour of malt of corn is studied in technology of biscuitine ready-to-cook foods. Influence of pectins is set on forming of quality of biscuitine ready-to-cook foods with a malt. |
|
Date |
2012-06-13T18:21:44Z
2012-06-13T18:21:44Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1411
|
|
Language |
uk_UK
|
|