Запис Детальніше

Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
Влияние пектинов на формирование качества бисквитных полуфабрикатов с солодом
Influence of pectins is on forming of quality of biscuitine ready-to-cook foods with malt
 
Creator Звягінцева, Ю. П.
Звягинцева, Ю. П.
Zvyagintseva, J.
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Перегуда, М. А.
Перегуда, Н. А.
Pereguda, M.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Борошно солоду кукурудзи, технологія бісквітних напівфабрикатів, пектин.
Мука кукурузного солода, технология бисквитных полуфабрикатов, пектин.
Four of malt of corn, technology of biscuitine ready-to-cook foods, pectin .
 
Description Вивчено можливість використання борошна солоду кукурудзи в технології бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом.
Изучена возможность использования муки кукурузного солода в технологии бисквитных полуфабрикатов. Установлено влияние пектинов на формирование качества бискитных полуфабрикатов с солодом.
Possibility of the use of flour of malt of corn is studied in technology of biscuitine ready-to-cook foods. Influence of pectins is set on forming of quality of biscuitine ready-to-cook foods with a malt.
 
Date 2012-06-13T18:21:44Z
2012-06-13T18:21:44Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1411
 
Language uk_UK