Влияние рециркуляции дрожжевой суспензии на сбраживание мелассного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние рециркуляции дрожжевой суспензии на сбраживание мелассного сусла
Вплив рециркуляції дріжджової суспензії на зброджування мелясного сусла The influence of yeast suspension recirculation on molasses mash fermentation |
|
Creator |
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Коваленко, А. Д. Коваленко, А. Д. Kovalenko, A. Яровенко, В. Л. Яровенко, В. Л. Yarovenko, V. |
|
Subject |
спиртовое брожение
метаболизм рециркуляция дрожжей спиртове бродіння метаболізм рециркуляція дріжджів alcoholic fermentation metabolism recirculation of yeast |
|
Description |
Определены технологические и кінетические параметры сбраживания мелассного сусла с рециркуляцией дрожжей. Отмечено возрастание удельной скорости биосинтеза спирта и увеличение економичности метаболизма рециркулируемыми дрожжами.
Визначено технологічні та кінетичні параметри зброджування мелясного сусла з рециркуляцією дріжджів. Встановлено зростання питомої швидкості біосинтезу спирту та підвищення економічності метаболізму рециркульованими дріжджами. The technological and kinetic parameters of molasses mash fermentation with yeast recirculation are defined. The increase of alcohol biosynthesis specific speed and increase of metabolism’s efficiency with recirculation yeast is found out. |
|
Date |
2012-06-21T11:49:01Z
2012-06-21T11:49:01Z 1984 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Левандовский, Л. В. Влияние рециркуляции дрожжевой суспензии на сбраживание мелассного сусла / Л. В. Левандовский, А. Д. Коваленко, В. Л. Яровенко // Ферментная и спиртовая промышленность. - 1984. - № 7. - С. - 27-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1726 |
|
Language |
other
|
|