Запис Детальніше

Влияние рециркуляции дрожжевой суспензии на сбраживание мелассного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние рециркуляции дрожжевой суспензии на сбраживание мелассного сусла
Вплив рециркуляції дріжджової суспензії на зброджування мелясного сусла
The influence of yeast suspension recirculation on molasses mash fermentation
 
Creator Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Коваленко, А. Д.
Коваленко, А. Д.
Kovalenko, A.
Яровенко, В. Л.
Яровенко, В. Л.
Yarovenko, V.
 
Subject спиртовое брожение
метаболизм
рециркуляция дрожжей
спиртове бродіння
метаболізм
рециркуляція дріжджів
alcoholic fermentation
metabolism
recirculation of yeast
 
Description Определены технологические и кінетические параметры сбраживания мелассного сусла с рециркуляцией дрожжей. Отмечено возрастание удельной скорости биосинтеза спирта и увеличение економичности метаболизма рециркулируемыми дрожжами.
Визначено технологічні та кінетичні параметри зброджування мелясного сусла з рециркуляцією дріжджів. Встановлено зростання питомої швидкості біосинтезу спирту та підвищення економічності метаболізму рециркульованими дріжджами.
The technological and kinetic parameters of molasses mash fermentation with yeast recirculation are defined. The increase of alcohol biosynthesis specific speed and increase of metabolism’s efficiency with recirculation yeast is found out.
 
Date 2012-06-21T11:49:01Z
2012-06-21T11:49:01Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Левандовский, Л. В. Влияние рециркуляции дрожжевой суспензии на сбраживание мелассного сусла / Л. В. Левандовский, А. Д. Коваленко, В. Л. Яровенко // Ферментная и спиртовая промышленность. - 1984. - № 7. - С. - 27-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1726
 
Language other