Запис Детальніше

Физиологическое состояние дрожей при сбраживании мелассного сусла с рециркуляцией дрожжевой суспензии

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Физиологическое состояние дрожей при сбраживании мелассного сусла с рециркуляцией дрожжевой суспензии
Фізиологічний стан дріжджів дріжджів при зброджуванні мелясного сусла з рециркуляцією дріжджової суспензії
The yeast’s physiological state during molasses mash fermentation with yeast suspension recirculation
 
Creator Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Коваленко, А. Д.
Коваленко, А. Д.
Kovalenko, A.
Яровенко, В. Л.
Яровенко, В. Л.
Yarovenko, V.
 
Subject Спиртовое брожение, рециркуляция дрожжей, скорость сбраживания сахаров.
Спиртове бродіння, рециркуляція дріжджів, швидкість зброджування цукрів.
Alcoholic fermentation, yeast recycling, the rate of fermentation of sugars.
 
Description В лабораторных и производственных экспериментах установлено, что увеличение скорости разбавления среды при сбраживании мелассного сусла с рециркуляцией дрожжевой суспензии сопровождается повышением активности биомассы и удельной скорости сбраживания сахаров в спирт.
В лабораторних і виробничих експериментах встановлено , що збільшення швидкості розбавлення середовища при зброджуванні мелясного сусла з рециркуляцією дріжджової суспензії супроводжується підвищенням активності біомаси та питомої швидкості зброджування цукрів в спирт.
During the molasses mash fermentation with yeast suspension recirculation, the increase of environment dilution speed is accompanied by increase of biomass activity and increase of specified speed of sugar fermentation in alcohol. It is determined by laboratory and production experiments.
 
Date 2012-06-21T12:05:20Z
2012-06-21T12:05:20Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Ферментная и спиртовая промышленность
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1727
 
Language other
 
Relation №8;