Запис Детальніше

Двопродуктовий спосіб

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Двопродуктовий спосіб
Двухпродуктовый способ
The two-product method
 
Creator Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
 
Subject барда
барда
bard
спирт
замес
мелассное сусло
зерно
комплексная технологія
спирт
заміс
мелясне сусло
зерно
комплексна технологія
alcohol
batch
melyasne wort
grains
complex technology
 
Description Установлена возможность использования послеспиртовой барды производства спирта и хлебопекарных дрожей для приготовления замеса при переработке зерна, что создает условия для организации комплексной малоотходной спирта и лрожжей из зерна и мелассы.
Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.
The possibility of usage the afteralcohol distillery dreg of alcohol production and baking yeast production for making batch during grain processing, that creates terms for organization the complex low waste alcohol and yeast technology out of grain and molasses is specified.
 
Date 2012-06-21T12:51:27Z
2012-06-21T12:51:27Z
1996
 
Type Article
 
Identifier Харчова і переробна промисловість
Олійнічук, С. Т. Двопродуктовий спосіб / С. Т. Олійнічук, Л. В. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - №11. - С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1737
 
Language other
 
Relation №11;