Влияние ионов водорода на метаболизм дрожжей в процессе сбраживания мелассного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние ионов водорода на метаболизм дрожжей в процессе сбраживания мелассного сусла
Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла The influence of hydrogen ions on yeast metabolism during molasses mash alcohol fermentation |
|
Creator |
Ткаченко, Л. В.
Ткаченко, Л. В. Tkachenko, L. Олийничук, С. Т. Олійнічук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. |
|
Subject |
Мелассное сусло, подкисление, дрожжи, метаболизм, барда.
Мелясне сусло підкислення, дріжджі, метаболізм, барда. Melyasne mash acidification, yeast metabolism, bard. |
|
Description |
Представлены преимущества и недостатки использования разных кислот (соляной, серной и молочной) для подкисления мелассного сусла в технологии спирта.
Доведено переваги та недоліки використання різних кислот (соляної, сірчаної та молочної) для підкислення мелясного сула у технології спирту. The advantages and disadvantages of different acids (chlorohydric acid, dipping acid, lactic acid) usage for molasses mash acidifying in alcohol technology are proven. |
|
Date |
2012-06-21T12:57:46Z
2012-06-21T12:57:46Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харчова і переробна промисловість
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1738 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№1;
|
|