Запис Детальніше

Влияние ионов водорода на метаболизм дрожжей в процессе сбраживания мелассного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние ионов водорода на метаболизм дрожжей в процессе сбраживания мелассного сусла
Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла
The influence of hydrogen ions on yeast metabolism during molasses mash alcohol fermentation
 
Creator Ткаченко, Л. В.
Ткаченко, Л. В.
Tkachenko, L.
Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
 
Subject Мелассное сусло, подкисление, дрожжи, метаболизм, барда.
Мелясне сусло підкислення, дріжджі, метаболізм, барда.
Melyasne mash acidification, yeast metabolism, bard.
 
Description Представлены преимущества и недостатки использования разных кислот (соляной, серной и молочной) для подкисления мелассного сусла в технологии спирта.
Доведено переваги та недоліки використання різних кислот (соляної, сірчаної та молочної) для підкислення мелясного сула у технології спирту.
The advantages and disadvantages of different acids (chlorohydric acid, dipping acid, lactic acid) usage for molasses mash acidifying in alcohol technology are proven.
 
Date 2012-06-21T12:57:46Z
2012-06-21T12:57:46Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Харчова і переробна промисловість
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1738
 
Language other
 
Relation №1;