Технологія переробки меляси з біологічним підкисленням середовища
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки меляси з біологічним підкисленням середовища
Технология переработки мелассы с биологическим подкислением среды The technology of processing molasses with environment’s biological acidifying |
|
Creator |
Ткаченко, Л. В.
Ткаченко, Л. В. Tkachenko, L. Олийничук, С. Т. Олійнічук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. |
|
Subject |
мелассное сусло
мелясне сусло підкислення melyasne mash acidification подкисление молочнокислые бактерии дрожжи метаболизм барда корм молочнокислі бактерії дріжджі метаболізм барда корм lactic acid bacteria yeast metabolism bard food |
|
Description |
Разработана технология спирта, в которой подкисление среды осуществляют молочной кислотой, синтезированной молочнокислими бактеріями непосредственно в сусле, что позволяет отказаться от использования неорганических кислот и существенно улучить качество барды как корма для животных.
Розроблено технологію спирту, у якій підкислення середовища здійснюють молочною кислотою синтезованою молочнокислими бактеріями безпосередньо в суслі, що дозволяє відмовитись від використання неорганічних кислот і значно покращити якість барди як корму для тварин. The alcohol technology where the environment acidifying is realizing by lactic acid, which is synthesized by lactobacillus directly in the mash is worked out. This allows to abandon use the nonorganic acids and highly improve the distillery dreg’s quality as food for animals. |
|
Date |
2012-06-22T06:35:17Z
2012-06-22T06:35:17Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ткаченко, Л. В. Технологія переробки меляси з біологічним підкисленням середовища / Л. В. Ткаченко, С. Т. Олійничук, Л. В. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 4.- С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1742 |
|
Language |
other
|
|