Запис Детальніше

Технологія переробки меляси з біологічним підкисленням середовища

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки меляси з біологічним підкисленням середовища
Технология переработки мелассы с биологическим подкислением среды
The technology of processing molasses with environment’s biological acidifying
 
Creator Ткаченко, Л. В.
Ткаченко, Л. В.
Tkachenko, L.
Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
 
Subject мелассное сусло
мелясне сусло підкислення
melyasne mash acidification
подкисление
молочнокислые бактерии
дрожжи
метаболизм
барда
корм
молочнокислі бактерії
дріжджі
метаболізм
барда
корм
lactic acid bacteria
yeast
metabolism
bard
food
 
Description Разработана технология спирта, в которой подкисление среды осуществляют молочной кислотой, синтезированной молочнокислими бактеріями непосредственно в сусле, что позволяет отказаться от использования неорганических кислот и существенно улучить качество барды как корма для животных.
Розроблено технологію спирту, у якій підкислення середовища здійснюють молочною кислотою синтезованою молочнокислими бактеріями безпосередньо в суслі, що дозволяє відмовитись від використання неорганічних кислот і значно покращити якість барди як корму для тварин.
The alcohol technology where the environment acidifying is realizing by lactic acid, which is synthesized by lactobacillus directly in the mash is worked out. This allows to abandon use the nonorganic acids and highly improve the distillery dreg’s quality as food for animals.
 
Date 2012-06-22T06:35:17Z
2012-06-22T06:35:17Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Ткаченко, Л. В. Технологія переробки меляси з біологічним підкисленням середовища / Л. В. Ткаченко, С. Т. Олійничук, Л. В. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 4.- С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1742
 
Language other