Запис Детальніше

Совершенствование биотехнологии переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Совершенствование биотехнологии переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи
Вдосконалення біотехнології переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджі
The improvement of molasses reprocessing into alcohol and baking yeast biotechnology
 
Creator Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
 
Subject технология спирта
технологія спирту
technology alcohol
спиртовое брожение
мелассное сусло
дрожжи
рециркуляция
сточные воды
спиртове бродіння
мелясне сусло
дріжджі
рециркуляція
стічні води
alcoholic fermentation
melyasne wort
yeast
recycling
waste water
 
Description Разработан комплекс эффективных технологий, которые обеспечивают возможность регулирования соотношение объемов производства целевых продуктов, сокращение количества загрязненных стоков и уменьшение затрат теплоенергетических ресурсов.
Розроблено комплекс ефективних технологій, що забезпечують можливість регулювання співвідношення об’ємів виробництва цільових продуктів, скорочення кількості забруднених стоків та зменшення витрат теплоенергетичних ресурсів.
The complex of efficiency technologies that provides the possibility of volumes correlation of final products generation, the quantity of polluted water flow decrease and the consumption of the thermal power recourses decrease are worked out.
 
Date 2012-06-22T07:37:42Z
2012-06-22T07:37:42Z
1993
 
Type Article
 
Identifier Олийничук, С. Т. Совершенствование биотехнологии переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский // Харчова і переробна промисловість. – 1993. – №9. – С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746
 
Language other