Совершенствование биотехнологии переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Совершенствование биотехнологии переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи
Вдосконалення біотехнології переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджі The improvement of molasses reprocessing into alcohol and baking yeast biotechnology |
|
Creator |
Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. |
|
Subject |
технология спирта
технологія спирту technology alcohol спиртовое брожение мелассное сусло дрожжи рециркуляция сточные воды спиртове бродіння мелясне сусло дріжджі рециркуляція стічні води alcoholic fermentation melyasne wort yeast recycling waste water |
|
Description |
Разработан комплекс эффективных технологий, которые обеспечивают возможность регулирования соотношение объемов производства целевых продуктов, сокращение количества загрязненных стоков и уменьшение затрат теплоенергетических ресурсов.
Розроблено комплекс ефективних технологій, що забезпечують можливість регулювання співвідношення об’ємів виробництва цільових продуктів, скорочення кількості забруднених стоків та зменшення витрат теплоенергетичних ресурсів. The complex of efficiency technologies that provides the possibility of volumes correlation of final products generation, the quantity of polluted water flow decrease and the consumption of the thermal power recourses decrease are worked out. |
|
Date |
2012-06-22T07:37:42Z
2012-06-22T07:37:42Z 1993 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олийничук, С. Т. Совершенствование биотехнологии переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский // Харчова і переробна промисловість. – 1993. – №9. – С. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746 |
|
Language |
other
|
|