Совершенствование технологии производства спирта и дрожжей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Совершенствование технологии производства спирта и дрожжей
Удосконалення технології виробництва спирту і дріжджів The improvement of alcohol and yeast production technology |
|
Creator |
Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Шустикова, Н. Е. Шустикова, Н. Є. Shustikova, N. Ткаченко, Л. В. Ткаченко, Л. В. Tkachenko, L. |
|
Subject |
дрожжи
дріжджі yeast мелассное сусло культивирование спирт длительность дрожжегенерирования мелясне сусло культивування спирт тривалість дріжджегенрування molasses wort cultivation alcohol duration drozhzhegenerirovaniya |
|
Description |
Экспериментально установлено, что оптимальная длительность культивирования дрожжей в двухпродуктовом производстве в условиях минимального накопления спирта в среде составляет 8—10 часов.
Експериментально встановлено, що оптимальна тривалість культивування дріжджів у двопродуктовому виробництві в умовах мінімального накопичення спирту в середовищі становить 8—10 годин. Experimentally specified, that the optimal length of yeast cultivation in two-product production makes 8-10 hours in terms of minimal alcohol accumulation in the environment. |
|
Date |
2012-06-22T07:45:05Z
2012-06-22T07:45:05Z 1995 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олийничук, С. Т. Совершенствование технологии производства спирта и дрожжей / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский, Н. Е. Шустикова, Л. В. Ткаченко // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 6. - С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1747 |
|
Language |
other
|
|