Запис Детальніше

Совершенствование технологии производства спирта и дрожжей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Совершенствование технологии производства спирта и дрожжей
Удосконалення технології виробництва спирту і дріжджів
The improvement of alcohol and yeast production technology
 
Creator Олийничук, С. Т.
Олійнічук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Шустикова, Н. Е.
Шустикова, Н. Є.
Shustikova, N.
Ткаченко, Л. В.
Ткаченко, Л. В.
Tkachenko, L.
 
Subject дрожжи
дріжджі
yeast
мелассное сусло
культивирование
спирт
длительность дрожжегенерирования
мелясне сусло
культивування
спирт
тривалість дріжджегенрування
molasses wort
cultivation
alcohol
duration drozhzhegenerirovaniya
 
Description Экспериментально установлено, что оптимальная длительность культивирования дрожжей в двухпродуктовом производстве в условиях минимального накопления спирта в среде составляет 8—10 часов.
Експериментально встановлено, що оптимальна тривалість культивування дріжджів у двопродуктовому виробництві в умовах мінімального накопичення спирту в середовищі становить 8—10 годин.
Experimentally specified, that the optimal length of yeast cultivation in two-product production makes 8-10 hours in terms of minimal alcohol accumulation in the environment.
 
Date 2012-06-22T07:45:05Z
2012-06-22T07:45:05Z
1995
 
Type Article
 
Identifier Олийничук, С. Т. Совершенствование технологии производства спирта и дрожжей / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский, Н. Е. Шустикова, Л. В. Ткаченко // Харчова і переробна промисловість. - 1996. - № 6. - С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1747
 
Language other