Запис Детальніше

Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології
Использование семян льна в производстве продуктов экструзионной технологии
The use of flax seed in the production of extrusion technology
 
Creator Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Сухі сніданки, екструзія, насіння льону, органолептичні показники, фізико-хімічні показники.
Сухие завтраки, экструзия, семя льна, органолептические показатели, физико-химические показатели.
Dry breakfasts, extrusion, flax seed, organoleptic parameters, physical-chemical indicators.
 
Description У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів.
В статье приведены материалы использования нетрадиционного сырья в производстве сухих продуктов экструзионной технологии. Исследовано возможность использования семени льна, его влияние на органолептические и физико-химические свойства экструдатов.
The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов.
 
Date 2012-06-25T19:12:44Z
2012-06-25T19:12:44Z
2005
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
 
Language uk_UK