Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології
Использование семян льна в производстве продуктов экструзионной технологии The use of flax seed in the production of extrusion technology |
|
Creator |
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В. Makhynko, L. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
Сухі сніданки, екструзія, насіння льону, органолептичні показники, фізико-хімічні показники.
Сухие завтраки, экструзия, семя льна, органолептические показатели, физико-химические показатели. Dry breakfasts, extrusion, flax seed, organoleptic parameters, physical-chemical indicators. |
|
Description |
У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів.
В статье приведены материалы использования нетрадиционного сырья в производстве сухих продуктов экструзионной технологии. Исследовано возможность использования семени льна, его влияние на органолептические и физико-химические свойства экструдатов. The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов. |
|
Date |
2012-06-25T19:12:44Z
2012-06-25T19:12:44Z 2005 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
|
|
Language |
uk_UK
|
|