Запис Детальніше

Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
Разработка экструдатов повышенной биологической ценности
The development of products of extrusion of high biological value
 
Creator Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Запотоцька (Герасименко), О. В.
Запотоцкая (Герасименко), Е. В.
Zapototska (Gerasymenko), O.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Піддубний, В. А.
Поддубный, В. А.
Piddubny, V.
 
Subject екструзія
экструзия
extrusion
екструдати
амінокислота
збалансованість
экструдаты
аминокислота
сбалансированность
extrusion product
an amino acid
balance
 
Description В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.
В статье приведены материалы по разработке экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем проектирования рецептурного состава.
The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.
 
Date 2012-06-25T19:19:51Z
2012-06-25T19:19:51Z
2005
 
Identifier Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31. 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
 
Language uk_UK