Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
Разработка экструдатов повышенной биологической ценности The development of products of extrusion of high biological value |
|
Creator |
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В. Makhynko, L. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Запотоцька (Герасименко), О. В. Запотоцкая (Герасименко), Е. В. Zapototska (Gerasymenko), O. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Піддубний, В. А. Поддубный, В. А. Piddubny, V. |
|
Subject |
екструзія
экструзия extrusion екструдати амінокислота збалансованість экструдаты аминокислота сбалансированность extrusion product an amino acid balance |
|
Description |
В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.
В статье приведены материалы по разработке экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем проектирования рецептурного состава. The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended. |
|
Date |
2012-06-25T19:19:51Z
2012-06-25T19:19:51Z 2005 |
|
Identifier |
Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31.
4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822 |
|
Language |
uk_UK
|
|