Запис Детальніше

Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології
Использование водоросли Fucus vesiculosus в производстве продуктов коэкструзионной технологии
Use of algae Fucus vesiculosus in the production of co-extrusion technology
 
Creator Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Хмелюк, Г. О.
Хмелюк, Г. А.
Khmeluk, G.
 
Subject коекструзія
начинка
водорості
технологічні властивості
в’язкість
коэкструзия
начинка
водоросли
технологические свойства
вязкость
co-extrusion
stuffing
algae
technological properties
the viscosity
 
Description Досліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.
Исследована возможность применения морской водоросли фукус в производстве жировых начинок для продуктов коэкструзии.
Investigate the possibility of using marine algae fucus in the production of fat fillings for food co-extrude.
 
Date 2012-06-25T19:54:00Z
2012-06-25T19:54:00Z
2004
 
Identifier Махинько, Л. В. Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, Г. О. Хмелюк // 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1824
 
Language uk_UK