Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології
Использование водоросли Fucus vesiculosus в производстве продуктов коэкструзионной технологии Use of algae Fucus vesiculosus in the production of co-extrusion technology |
|
Creator |
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В. Makhynko, L. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Хмелюк, Г. О. Хмелюк, Г. А. Khmeluk, G. |
|
Subject |
коекструзія
начинка водорості технологічні властивості в’язкість коэкструзия начинка водоросли технологические свойства вязкость co-extrusion stuffing algae technological properties the viscosity |
|
Description |
Досліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.
Исследована возможность применения морской водоросли фукус в производстве жировых начинок для продуктов коэкструзии. Investigate the possibility of using marine algae fucus in the production of fat fillings for food co-extrude. |
|
Date |
2012-06-25T19:54:00Z
2012-06-25T19:54:00Z 2004 |
|
Identifier |
Махинько, Л. В. Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, Г. О. Хмелюк // 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1824 |
|
Language |
uk_UK
|
|