Консистенція страв швидкого приготування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Консистенція страв швидкого приготування
Консистенция блюд быстрого приготовления The consistency of dishes of fast preparation |
|
Creator |
Ромашко, О. В.
Ромашко, Е. В. Romashko, O. Кобилінська, О. В. Кобылинская, Е. В. Kobilinska, O. Махинько, Л. В. Махинько, Л. В. Makhynko, L. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
раціональне співвідношення
рациональное соотношение rational ratio сухі сніданки екструзія відновник реологічні властивості сухие завтраки экструзия восстановитель реологические свойства dry breakfasts extrusion hibiscus rheological properties |
|
Description |
Досліджено реологічні властивості страв швидкого приготування. Встановлено необхідні співвідношення між сухим продуктом і відновником для забезпечення високої якості кінцевого продукту.
Исследованы реологические свойства блюд быстрого приготовления. Установлены необходимые соотношение между сухим продуктом и восстановителем для обеспечения высокого качества конечного продукта. Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product. |
|
Date |
2012-06-25T19:58:07Z
2012-06-25T19:58:07Z 2002 |
|
Identifier |
Ромашко, О. В. Консистенція страв швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 6. – С. 25-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825 |
|
Language |
uk_UK
|
|