Запис Детальніше

Консистенція страв швидкого приготування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Консистенція страв швидкого приготування
Консистенция блюд быстрого приготовления
The consistency of dishes of fast preparation
 
Creator Ромашко, О. В.
Ромашко, Е. В.
Romashko, O.
Кобилінська, О. В.
Кобылинская, Е. В.
Kobilinska, O.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject раціональне співвідношення
рациональное соотношение
rational ratio
сухі сніданки
екструзія
відновник
реологічні властивості
сухие завтраки
экструзия
восстановитель
реологические свойства
dry breakfasts
extrusion
hibiscus
rheological properties
 
Description Досліджено реологічні властивості страв швидкого приготування. Встановлено необхідні співвідношення між сухим продуктом і відновником для забезпечення високої якості кінцевого продукту.
Исследованы реологические свойства блюд быстрого приготовления. Установлены необходимые соотношение между сухим продуктом и восстановителем для обеспечения высокого качества конечного продукта.
Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product.
 
Date 2012-06-25T19:58:07Z
2012-06-25T19:58:07Z
2002
 
Identifier Ромашко, О. В. Консистенція страв швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 6. – С. 25-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825
 
Language uk_UK