Запис Детальніше

Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування
Пыльца цветочная - новое в технологии производства пищевых концентратов быстрого приготовления
Flower pollen - new in technology of production of food concentrates of fast preparation
 
Creator Ромашко, О. В.
Ромашко, Е. В.
Romashko, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Мусялківська, А. О.
Мусялковская, А. А.
Musialkivska, A.
Кобилінська, О. В.
Кобылинская, Е. В.
Kobilinska, O.
Махинько, Л. В.
Махинько, Л. В.
Makhynko, L.
 
Subject екструдати
біологічна цінність
пилок квітковий
фізико-хімічні-властивості
розчинність
набухання
экструдаты
биологическая ценность
пыльца цветочная
физико-химические свойства
растворимость
набухание
products of extrusion
biological value
flower pollen
physico-chemical properties
solubility
swelling
 
Description Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.
Рассмотрены пути повышения биологической ценности продуктов быстрого приготовления. Исследована возможность использования цветочной пыльцы в производстве инстантных смесей из рисовой и кукурузной крупы.
Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
 
Date 2012-06-26T05:31:06Z
2012-06-26T05:31:06Z
2002
 
Identifier Ромашко, О. В. Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1826
 
Language uk_UK